FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCM TG. MUREŞ 1-0

Marius Niculae explică mobilizarea dinamoviştilor: ”N-avem staruri, avem forţa grupului”

Marius Niculae a marcat primul gol al ”cîinilor” în acest sezon
Marius Niculae a marcat primul gol al ”cîinilor” în acest sezon

Articol de - Publicat duminica, 24 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 23 iulie 2011 22:31

Marius Niculae a marcat primul gol şi prima victorie a roş-albilor în actualul sezon şi a dezvăluit apoi trăirile din timpul şi de după partidă.


- Marius, nu e prea puţin doar 1-0 la cîte ocazii de poartă aţi avut? Aţi trăit şi periculos pe final.
- 1-0 înseamnă 3 puncte. Asta contează! Am controlat jocul în faţa unei echipe foarte bune, care veţi vedea că va crea mari probleme în Liga 1. Nu ne interesează show-ul, nu vrem să batem 3-0 şi să zică lumea că facem tiki-taka, vrem doar victoria şi punctele. Să nu ne ia nimeni în seamă, dar să învingem tot.

- Crezi că aveţi şanse în acest sezon la titlu?
- E prea devreme de planuri, dar avem un blazon de apărat. Eu cred că dacă vom avea linişte şi va lipsi presiunea negativă, vom face o figură frumoasă. Simt echipa ca un grup unit. Nu avem vedete, e bine, toţi sînt dispuşi la muncă. Sperăm că omogenitatea de acum ne va duce departe.

- Fanii?
- Au nişte cîntece fantastice, i-am simţit în formă şi foarte calzi. Sper să-i readucem în număr cît mai mare la stadion, e primul mare obiectiv.

- Tu eşti conştient că este criză financiară, cum de ai fost de acord să ţi se scadă salariul cu 40 la sută?
- Sînt crescut în spiritul lui Dinamo, trebuia să fiu primul care să dea un exemplu. Banii sînt importanţi, dar nu joc aici pentru ei.

Simbol pentru simbol
În euforia generală de la finalul meciului de la Ploieşti, Ionel Dănciulescu nu l-a uitat pe Cornel Dinu, al cărui nume a fost scandat de către fani. Atacantul a arătat un tricou cu un mesaj special pentru Mister. Administratorul delegat trece prin momente delicate din punct de vedere medical, iar jucătorii au ţinut să arate că sînt alături de un simbol al clubului. "Îl aşteptăm cît mai repede lîngă noi. Sîntem preocupaţi să jucăm cît mai bine în viitor, sper să ne iasă. Gata vacanţa! Am dat drumul la fotbal şi vrem să fie de calitate", a declarat golgeterul dinamovist.

Pîrvu, viitor antrenor
La partida de la Ploieşti a asistat şi Florin Pîrvu, fost mijlocaş al "cîinilor" şi viitor component al corpului tehnic al clubului dinamovist. Încă în activitate, la Gaz Metan Craiova, mijlocaşul de 32 de ani ar putea deveni în scurt timp unul dintre secunzii lui Liviu Ciobotariu la prima echipă şi să preia şi una dintre grupele de juniori din Ştefan cel Mare.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează