FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Niculae ia atitudine: "De acum, primele le scriem pe foaie!"

Cupa din acest an a fost primul trofeu cîştigat de
Cupa din acest an a fost primul trofeu cîştigat de "cîinii" în ultimele 5 sezoane

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 iulie 2012 12:04

După ce roş-albii au primit doar jumătate din bani pentru cîştigarea Cupei, Marius Niculae spune că va stabili cu conducerea prima pentru cîştigarea Supercupei.

Dinamoviştii şi-au primit banii pentru cîştigarea Cupei României, însă suma i-a dezamăgit. Deşi fuseseră anunţaţi că fiecare titular va încasa 10.000 de euro, suma s-a înjumătăţit, iar jucătorii importanţi au descoperit în conturi doar 4.500 de euro.

Marius Niculae a găsit soluţia pentru a nu mai exista discuţii în contradictoriu cu şefii. "Am primit banii pentru cîştigarea Cupei României, dar urmează o discuţie cu şefii pentru a şti exact cît vom lua dacă batem în Supercupă. Atunci nu s-a scris nimic pe foi, doar s-a vorbit şi punem totul pe seama unor neînţelegeri. Acum vom face scris, să ştim cît încasează fiecare dacă vom cîştiga trofeul, ca să nu mai existe discuţii", a spus "Săgeată".

Atacantul de 31 de ani crede că Dinamo nu este mai prejos decît CFR, chiar dacă ardelenii au făcut transferuri importante în această vară. "Importantă este calitatea, nu cantitatea. Noi am încercat mai mulţi jucători, un nou sistem, dar la ora jocului vom fi pregătiţi să batem. Avem un avantaj, acela că jucăm pe Arena Naţională, unde vom fi ca acasă pentru că vor veni foarte mulţi dinamovişti", a declarat Niculae.

"Cu Dario Bonetti au fost mici neînţelegeri în trecut, dar pe care le-am rezolvat bărbăteşte, iar acum totul e în regulă, avem obiective comune" (Marius Niculae, atacant Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
pishu_magnificus
pishu_magnificus  •  07 Iulie 2012, 18:26

la meciul asta au sansa si scursurile maghiarile si taranusii de pe langa cluj, sibiu, tg mures sa vada CAPITALA ROMANIEI si CEL MAI FRUMOS STADION din ROmania

valyomanyd
valyomanyd  •  07 Iulie 2012, 18:05
Postat de sabi1 pe 07 Iulie 2012, 13:03

Marius,are dreptate.Bai frate,daca-i promiti o suma,pai atunci,da-i acea suma.Isi bat joc...

si ei promit ca joaca fotbal si iese bambilici...:))))

galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  07 Iulie 2012, 15:48
Postat de starchild pe 07 Iulie 2012, 12:36

Ce mai intriga / amuza pe mine la articolul asta ... daca NU sunt trecute pe foaie, de unde stie statul CE si CAT sa impoziteze? ...:)) Sa nu raspundeti toti o data, ca se creaza static ...:))

pai au fost luate impozitele de asta au ramas 4.500 ptr ca si-au luat impozitul badea,borcea,savulescu,fratii albanezi si de abia de acum urmeaza statul

Vezi toate comentariile (18)
Comentează