FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Marius Niculae, îngrozit de cantonamente: "E cea mai urîtă perioadă din cariera unui fotbalist"

Articol de - Publicat luni, 14 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 14 ianuarie 2013 19:53

Marius Niculae (32 de ani) speră să termine sezonul pe podium cu FC Vaslui, fiind singurul obiectiv realizabil în momentul de faţă.

Fostul vîrf al lui Dinamo a revenit din vacanţă cu chef de muncă. Atacantul Vasluiului nu se teme de perioada imediată, cu două cantonamente, susţinînd că s-a obişnuit cu asemenea situaţii.

"Vine cea mai urîtă perioadă din cariera unui fotbalist, dar m-am obişnuit. Nu sînt la primul stagiu de pregătire, aşa că privesc încrezător", a spus Niculae.

Jucătorul a mai precizat că este în formă, chiar dacă a avut parte de o lună de vacanţă: "Din fericire, am avut grijă de mine în perioada de vacanţă. Am fost zilnic la sala de forţă, am făcut şi alergări, aşa că mă simt ok. Un jucător profesionist, trebuie să aibă grijă de condiţia sa fizică. E firesc să vii cu un kilogram-două în plus, dar nu mai mult, fiindcă va fi extrem de greu să le dai jos".

Golgheterul Vasluiului crede în şansa echipei sale de a se duela pînă la capăt cu liderul, Steaua, chiar dacă diferenţa de puncte este destul de mare.

"Sper să obţinem cît mai multe puncte, ăsta e obiectivul nostru. Cu puţin noroc şi cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să fim acolo sus, deşi e foarte greu. Noi credem în şansa noastră pînă la final.

E singurul obiectiv care ne-a mai rămas", a mai spus Marius Niculae. Chiar dacă ocupă locul doi în clasamentul golgheterilor, cu 11 reuşite în prima parte de campionat, fotbalistul de 32 de ani nu şi-a propus să obţină acest trofeu, ci să-şi ajute echipa în atingerea obiectivului.

"Nu mi-am propus să marchez un anumit număr de goluri, ci să-mi ajut echipa. Dacă golurile mele înseamnă puncte, cu atît mai bine. Nu pot decît să mă bucur", a conchis Niculae.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează