FOTBAL  »  Superliga  »  VORSKLA POLTAVA - DINAMO, MÎINE, 20:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Marius Niculae l-a pus la punct pe Torje

Niculae și Torje au fost, împreună, în echipa etapei a 3-a făcută de Gazeta Sporturilor
Niculae și Torje au fost, împreună, în echipa etapei a 3-a făcută de Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2011 02:00

Marius Niculae şi mai tînărul său coleg au avut mai multe schimburi tari de replici pe durata meciului cu Pandurii (2-0). ”Săgeată” l-a luat deoparte pe mijlocaş şi i-a explicat cine e şeful.


Marius Niculae a avut mult de furcă sîmbătă cu fundaşii Pandurilor (2-0), dar şi cu coechipierul Gabriel Torje. Atacantul de 30 de ani a marcat un gol, i-a mai fost anulat un altul, valabil, însă cel mai greu i-a fost să-l tempereze pe "Pitic", cu 9 ani mai tînăr. Torje i-a reproşat pe un ton dur mai multe lucruri vîrfului, unul dintre liderii vestiarului. S-a văzut şi din înregistratea TV că bănăţeanul era virulent la adresa lui "Săgeată", iar acesta din urmă nu s-a sfiit să-i răspundă mijlocaşului pe acelaşi ton. În cele din urmă, echipa a cîştigat, cei doi au fost decisivi pentru victoria lui Dinamo, iar după partidă, Niculae a avut o convorbire, scurtă şi la obiect, tete-a-tete cu Torje.

"Nu te mai răsti la mine pe teren! Sîntem colegi, dar asta nu înseamnă că ne tragem de şireturi" ar fi fost mesajul lui Marius către Gabi. Unii coechipieri susţin că "Săgeată", fost judoka, i-ar fi promis lui Torje că-i va arăta live figurile învăţate în acest sport dacă va continua să aibă aceeaşi atitudine pe teren, fie la adresa lui, fie la adresa unui alt coleg! "A fost doar o discuţie ca între bărbaţi şi atît, nimic ieşit din comun. Important este că amîndoi trag pentru Dinamo", au susţin "cîinii". "Torje are un tupeu fantastic, însă este fotbalist", mai zic roş-albii. Niculae şi Torje sînt anunţaţi titulari mîine seară, la Poltava, fiind doi dintre oameni cei mai importanţi ai dinamoviştilor.


4 goluri a marcat Marius în 3 etape de Liga 1 în acest sezon, fiind principalul puncher al campionatului

3 penalty-uri, un gol şi o pasă decisivă a reuşit Gabi în acest sezon în toate competiţiile

STIRI

Superafaceri cu ucrainenii
Dinamo a mai avut doar două confruntări cu ucrainenii de cînd joacă în cupele europene, din 1956 încoace. În toamna lui 2003, a scos-o pe Şahtior Doneţk din Cupa UEFA după două victorii, 2-0 şi 3-2. A fost de bun augur. Roş-albii au vîndut bine după acele meciuri. Primul, pe Flavius Stoican, pentru suma de 600.000 de euro. Apoi, pe Ciprian Marica pentru 1,8 milioane de euro. Iar în vara lui 2004, pe Cosmin Bărcăuan pentru un milion de euro. Acestea sînt sumele oficiale, se estimează că s-a luat cel puţin dublu. Bonus: eliminarea lui Şahtior de către Dinamo a dus la îndepărtarea lui Bernd Schuster, iar Rinat Ahmetov l-a adus la echipă pe Mircea Lucescu, care a pus Doneţkul pe harta fotbalului european!

Lăcă, dinamovist în opinii
Marius Lăcătuş, 47 de ani, liber de contract, nu uită că a ţinut cu roş-albii în copilărie. Simbol al Stelei, "Fiara" a declarat ieri: "Eu cred că Dinamo are cele mai mari şanse dintre echipele româneşti să se califice în grupele Europa League. Apoi e Rapid. Urmează Steaua, iar, în final, Gaz Metan şi FC Vaslui". Lăcă a mai afirmat: "Transferul lui Dorel Stoica este o alegere bună pentru Dinamo, poate juca şi la mijloc, dar şi ca fundaş central. Nu are o viteză prea mare de reacţie, dar are experienţă şi-şi poate ajuta coechipierii".


Cadou de nuntă
Liviu Ganea ştie ce cadou vrea Cristi Borcea pentru nunta de pe 28 august: "Ne-a spus că doreşte un singur lucru, să ne calificăm în grupele Europa League. Chiar dacă va fi ceremonia lui, tot el va trebui să scoată banii, de prime, dacă ajungem în această fază. Cu salariile stăm bine, mai avem o singură lună de primit. Totul e OK. E bine că se vorbeşte din nou la Dinamo de prime, adevărul e că performanţa trebuie plătită".

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (23)
lucabogdan223
lucabogdan223  •  18 August 2011, 19:06

cred k se exagereaza f mult,..,.,.,.,..nu cred k a mai avut loc vreo discutie dupa meci.,.,in timpul unui meci astfel de momente sunt dese si nu kred k un fotbalist baga in seama toate reprosurile din timpul unui meci..,mai ales unul cu experienta lui niculae.,.,,.cred k se exagereaza f mult din partea presei.,,..,

saibosu
saibosu  •  17 August 2011, 21:41

dinamo este de acum o echipa matura si vom castiga fara probleme. hai dinamo

maidanezuro
maidanezuro  •  17 August 2011, 19:18

Este adevarat, Torje este pe val acum insa Niculae este un simbol....

Vezi toate comentariile (23)
Comentează