FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - PANDURII 2-0

Marius Stan: "Am jucat cu două promovate, sîntem un lider de conjunctură"

Marius Stan
Marius Stan

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2010 00:00

Directorul general al gălăţenilor, Marius Stan, s-a declarat încîntat de victoria în faţa formaţiei Pandurii Tg. Jiu, scor 2-0, dar a precizat că Oţelul trebuie să-şi păstreze constanţa.

"Sîntem bucuroşi pentru că e un 2-0 clar, deşi pot spune că au fost şi ceva emoţii. Am întîlnit o echipă bine organizată şi victoria e cu atat mai valoroasa.

Ne bucurăm că sîntem acum pe primul loc, dar nu înseamnă nimic asta dacă ar rămîne o simplă amintire. Ne trebuie continuitate şi modestie pentru că practic am jucat cu două nou-promovate, aşa că isprava noastră nu e atît de mare. E clar că sîntem doar un lider de conjunctură", a declarat Marius Stan, conform Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
otelarul_123
otelarul_123  •  31 Iulie 2010, 00:07

Chiar si ca lider de conjunctura te simti altfel cand echipa favorita este lider . Speram si credem intr-un rezultat bun in Giulesti . Forza Otelul !

florinch
florinch  •  30 Iulie 2010, 22:49

Vrei sa castigi bani lucrand pe internet?Nimic mai simplu:trimite un e-mail cu textul "LUCRU ACASA" la adresa :[email protected] si vei castiga 75-100$ pe saptamana.

renegatul_
renegatul_  •  30 Iulie 2010, 22:17

Forza OTELUL!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează