FOTBAL  »  Superliga  »  OTELUL GALATI

Marius Stan: "Cerem azil la Panciu"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 septembrie 2008 00:00

Directorul general al FC Oţelul, Marius Stan, a atacat din autorităţile locale pentru că nu grăbesc demolarea construcţiilor din jurul stadionului pentru a se putea începe lucrările de montare a instalaţiei de nocturnă. Stan a venit la conferinţa de presă de astăzi cu "Ziarul de Vrancea" din care a citit un comunicat al primăriei din Panciu, în care se anunţa darea în funcţiune a instalaţiei de nocturnă pe stadionul formaţiei locale de liga a III-a.0

"Încă nu a dispărut nici un garaj din cele din jurul stadionului, rămânem mereu la stadiul de promisiuni. În ritmul acesta nu vom putea fi gata cu nocturna până începe campionatul viitor. Nu mai este de glumă, dacă nu vom avea nocturnă nu vom mai putea juca în Galaţi. Am vorbit cu primarul din Panciu, ne primeşte să jucăm acolo dacă nu vom fi gata. Dacă în Galaţi nu se poate o să ajungem să cerem să cerem azil la un orăşel ca panciu, la o echipă de liga a III-a. Plătim în fiecare lună câte patru miliarde de lei vechi taxe şi impozite, noi contribuim la buget dar nu primim nimic în schimb", a declarat Mariu Stan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  26 Septembrie 2008, 13:02

Primarul Nicolae si PSD-ul din spate nu a facut nimic sau aproape nimic pentru sportul din Galati... e o realitate jenanta... sala sporturilor este in paragina (CSU Metal campioana Romaniei joaca in sala Rapid)... stadionul Dunarea e asa cum l-a lasat Otelul acum doi ani... bazinul de inot, ala mic pe chituci... bazinul descoperit inchis... este o singura exceptie Patinuarul... pentru cateva chioscuri si garaje este blocata nocturna pe Otelul... este jenant si ridicol!

 •  26 Septembrie 2008, 10:23

Rushineeee...Stane....ai zis k faci k dregi....ce ai facut?.....ah?...nimik k deobicei.....poi....lasati echipa si ducetiva voi la Panciu ma....halal conducere de 2 ani tot ziceti k puneti nocturna........ma mir cum de a-ti schimbat tabele...de peunde mai e si aia ....cine a schimbat tabela si voi a-ti luato la juma de pret????

 •  25 Septembrie 2008, 21:23

Biai hodorogule,iesi in PLM afara din oras ca ne faci de ras mos NICOLAE.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează