FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII RĂMÎN ÎN LIGA I!

Marius Stan: "Returul nu ne prinde cu 18 echipe"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2010 00:00

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că nu este normală rocada Internaţional Curtea de Argeş - Pandurii Târgu Jiu în campionatul Ligii I cu o săptămână înaintea începerii noului sezon.

"Nu este normală această rocadă cu o săptămână înaintea începerii campionatului. Dar asta este. Pe mine nu mă surprinde deloc, pentru că am spus mereu că multe cluburi din Liga I vor avea probleme financiare.

Este o surpriză retragerea celor din Curtea de Argeş şi înclin să cred că vom mai avea parte de surprize cât de curând. Startul returului nu ne prinde cu 18 echipe din acelaşi motiv. Nu am cunoştinţă să existe un interes financiar în rocada dintre Internaţional şi Pandurii, eu cred că este vorba despre greutăţile financiare", a spus directorul general al clubului din Galaţi pentru Mediafax.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
otelarul_123
otelarul_123  •  17 Iulie 2010, 00:13

Sa speram ca nu o sa ne aflam si noi intr-o situatie similara . Astept cu nerabdare un sezon fara emotii din cauza problemelor financiare .

dinamir
dinamir  •  15 Iulie 2010, 17:46

international curtea de arges,fara stadion,fara bani nu avea ce cauta in liga 1.prin promovarea lor n-au facut altceva decat sa incurce borcanele pe aici si sa schimbe ierarhii.acolo le este locul in liga a 2a.aceasta lege care promoveaza pandurii in prima liga nu afost votata acum,este veche.deci mioveni si petrolul nu au de ce sa fie suparati.ca este stramba aceasta lege e altceva dar nu este noua acum fabricata,special pentru pandurii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează