FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - GLORIA 2-1

Marius Stan: "Sîntem cu primele la zi, mai puţin cu salariile, dar rezolvăm"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2010 00:00

Preşedintele liderului Oţelului Galaţi, Marius Stan, a comentat succesul formaţiei sale 2-1 cu Gloria Bistriţa, în condiţiile în care echipa antrenată de Dorinel Munteanu a fost condusă cu 1-0 şi a jucat cu un om mai puţin.

"E o victorie a unor caractere adevărate. Cu asemenea caractere poţi merge la luptă fără frică. Nu s-a schimbat ceva fundamental, doar am urmărit nişte principii clare. Precum croitoraşul cel viteaz, măsurăm de mai multe ori şi tăiem o dată", a comentat Stan la sportro.

"Sîntem cu primele la zi, mai puţin cu salariile, dar rezolvăm şi asta.
Nu sperăm la mai multe, doar ca prin rezultate să atragem sponsori", a continuat el.

"Mă interesează derby-ul Dinamo-Steaua. Şi dacă nu eram implicat, tot mă interesa, pentru că joacă două echipe de tradiţie", a mai zis Stan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
forza.otelul
forza.otelul  •  18 Octombrie 2010, 11:47

Avem cea mai tare echipa, cu cel mai bun antrenor si cel mai bun manager de club - d-nul Stan !!! Nu inteleg de ce dati atata importanta marelui derby de carton. Abia daca am auzit ieri cateva cuvinte despre Otelul pe toate canalele de sport. FORZA OTELUL !

marcelin71
marcelin71  •  17 Octombrie 2010, 21:16

sant galatean deci otelar,imi pare rau ca nu pot sa fiu aproape de ei la fiecare meci pentru ca lucrez in afara tari dar urmaresc toate partidele otelarilor la televizor si traiesc mereu emotii intense mai ales la partida de azi cu bistrita dar baieti au dat dovada de un caracter cum rar vezi in fotbalul romanesc, bravo lor,cinste conducerii clubului si antrenorului dorinel.

otelarul_123
otelarul_123  •  17 Octombrie 2010, 19:31

Pacat ca si dupa o victorie atat de frumoasa si spectaculoasa , presa centrala tot nu da doi bani pe aceasta echipa, dar sincer putin imi pasa . Forza Otelul !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează