FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marius Stan: "Steaua nu e cîştigătoare de titlu ca să fie favorită"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 septembrie 2010 00:00

Preşedintele Oţelului, Marius Stan, vorbeşte despre situaţia de la Unirea Urziceni şi spune că fotbaliştii transferaţi de la gruparea ialomiţeană la Steaua nu îi garantează titlul grupării din Ghencea.

"Bucşaru a construit din nimic o bază extraordinară, o echipă care a făcut puncte în grupele Champions League, mai departe el ştie cum i-au mers afacerile. Probabil că a clacat din punct de vedere financiar. Cred că mulţi se bucură de mutarea Stelei 2 la Urziceni, consideră că au trei puncte sigure.

La Galaţi sîntem liniştit din toate punctele de vedere, avem lotul pe care ni l-am dorit. Nu se poate vorbi de titlu acum, nu ne gîndim la asta. Steaua este printre favorite, dar nu e cîtigătoare de titlu ca să aibă ceva asigurat. Vin alţi jucători, cu alte concepţii, va fi greu să se facă o echipă în cel mai scurt timp", a spus Marius Stan la sportro.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (18)
talpaiadului
talpaiadului  •  03 Septembrie 2010, 07:16
Postat de sundancekid pe 02 Septembrie 2010, 11:48

adi ? Nu sunt favorita sunt super favorita ! Galamaz in locul lui Abrudan, Apostol in locul lui Pacurar si Bilasco in locul lui Kape ! In plus au si rezerve bune ! Dupa Galamaz cel mai bun din noii veniti o sa fie Marinescu ! Marinescu la anul prinde nationala .

Mai baiatule, invata conjugarea verbului "a fi".

ambro2000
ambro2000  •  03 Septembrie 2010, 04:26

Nu stiu de unde si pana unde e Steaua asa mare favorita pentru ca pana acum nu a jucat cine stie ce si nici nu am motive sa cred ca jocul se va imbunatati considerabil cu atatea schimbari. Deocamdata au facut 14 puncte din 18 dar care trebuia sa fie 11 ca au avut mare noroc cu Craiova. Si daca aveau 18 din 18 tot nu erau super favoriti

skrap
skrap  •  03 Septembrie 2010, 02:06

lasa ca e otelu sau cfr=).

Vezi toate comentariile (18)
Comentează