FOTBAL  »  Superliga  »  RECORD

Marius Şumudică a făcut istorie! Nici Laurenţiu Reghecampf nu a avut asemenea performanţă

Articol de - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 21:09

Concordia a ajuns la opt meciuri fără înfrîngere în campionat, după succesul senzaţional din "Ştefan cel Mare". Dintre cele opt partide, trei au fost victorii, iar în ultimele patru, echipa nu a primit gol.

Concordia Chiajna a cîştigat pe terenul celor de la Dinamo, scor 3-0, şi a reuşit o performanţă istorică.

Acesta este un record în istoria clubului ilfovean. Nici măcar Laurenţiu Reghecampf în primăvara 2012 n-a avut un parcurs atît de bun precum echipa condusă de Marius Şumudică. Atunci s-au bifat doar şase partide fără eşec.

Gruparea din Chiajna a egalat cea mai categorică victorie pe care au înregistrat-o în campionatul intern, în deplasare. Mai învinseseră la o diferenţă similară pe 19 august 2013, tot în deplasare, pe terenul celor de la U Cluj.

Ultimele opt meciuri disputatea de Concordia Chiajna:

Dinamo - Concordia 0 : 3
Concordia - ASA Târgu Mureş 0 : 0
'U' Cluj - Concordia 0 : 0
Concordia - Oţelul 3 : 0
Astra - Concordia 2 : 2
Petrolul - Concordia 2 : 2
Concordia - Gaz Metan Mediaş 2 : 0
Viitorul - Concordia 2 : 2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
donmike
donmike  •  18 Martie 2015, 18:53

Acest Reghechampf unu care sa manjit pe maini trucand meciuri in Germania,iar massmedia la lasat in pace,plus ajutorul care la primit de la arbitri,steluta asa sa tot iei campionate,

sorin13a
sorin13a  •  18 Martie 2015, 11:04

bravo sumi!!!!!!!!!!!!se vede cine joaca pe teren! nu mai dati exemple de antrenori care -practic-nu au performante! in romanica cu fcsb sa iei un campionat este normal la cata sustinere are echipa aia din partea mass mediei!!! FORZA RAPID!!!!!!!!!!!

76dani
76dani  •  18 Martie 2015, 09:04

Imi place Sumidica, chiar daca este antistelist, cel putin este destul de direct, nu este un fricos asa cum sunt alti antrenori. Tac si baga capul in pamant de frica sa nu-si piarda postul. Bravo Sumi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează