FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

După rapidistul Șumudică, a „murit” și analistul Șumudică: „Îmi aduce numai deservicii. Mai bine rămân doar antrenorul Șumudică”

Marius Șumudică / Captură DigiSport
Marius Șumudică / Captură DigiSport

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 12:39 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 13:27

Marius Șumudică a decis să se retragă din postura de analist sportiv. Antrenorul în vârstă de 52 de ani a apărut în ultima vreme la emisiunile postului DigiSport.

Pe 9 iulie, înaintea sezonului, când Rapid prefera să-l angajeze pe Cristiano Bergodi ca „principal” în loc să-l instaleze pe el, Marius Șumudică anunța în direct la TV că „rapidistul Șumudică a murit”. 

Astăzi, la mai bine de o lună distanță, Șumudică s-a mai retras dintr-un rol, acela de analist sportiv. El ocupa această funcție la postul DigiSport, unde a avut apariții inclusiv marți seara. 

Gigi Becali a dezvăluit strategia din mercato și a făcut anunțul momentului despre Marius Ștefănescu
FCSB
Gigi Becali a dezvăluit strategia din mercato și a făcut anunțul momentului despre Marius Ștefănescu

După rapidistul Șumudică, a „murit” și analistul Șumudică: „Îmi aduce numai deservicii”

„Aș vrea să anunț oficial că am luat astăzi decizia de a mă retrage din postura de analist TV! Pe scurt, profitând de această perioadă de pauză din punct de vedere profesional, am acceptat propunerea DigiSport de a colabora cu ei din postura de analist TV.

Mi s-a părut și mi se pare în continuare o experiență extrem de plăcută, mai ales că am fost coleg de platou cu oameni de mare calitate, atât din punct de vedere profesional, cât și uman. Am petrecut momente frumoase în studio și țin în mod special să mulțumesc postului DigiSport pentru șansa acordată!

Motivele pentru care am luat această hotărâre țin doar de caracterul și felul meu de a fi. Sunt un tip deschis, căruia îi place să spună mereu tot ceea ce vede, ce simte și ce gândește într-un anumit moment.

Iar din postura de analist TV, simt că această trăsătură a mea îmi aduce numai deservicii. Poate chiar risc să-mi fac numai dușmani în această lume a fotbalului și acesta este ultimul lucru pe care și-l poate dori un antrenor profesionist. 

Am decis că este mai bine să rămân doar antrenorul Marius Șumudică”, a transmis antrenorul în vârstă de 52 de ani într-un comunicat remis către redacțiile de sport din țară. 

Marius Șumudică este liber din finalul lunii iunie, când saudiții de la Al Raed i-au reziliat contractul. El a dorit să preia Rapidul înainte de începutul sezonului, având în vedere că Adrian Mutu lăsase vacant postul de antrenor, dar giuleștenii l-au preferat pe Cristiano Bergodi.

Șumudică a negociat ulterior cu U Cluj, dar părțile nu au ajuns la un acord.

Mai multe știri de actualitate:

Echipa lui e la pământ, dar jucătorul din SuperLigă poate da lovitura verii: e dorit de două cluburi de tradiție din Europa!

Singurul român campion în Finlanda a prefațat un posibil duel între Farul și campioana din țara nordică: „Joacă așa cum o face Rapidul acum”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (34)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  27 August 2023, 21:11
Postat de marcbrad pe 27 August 2023, 14:49

clona fc r nu este rapid si nu a fost niciodata. astra a incurcat pe tg mures bah pro99stule. daca nu era astra nu mai ajungeam la punctul cu otelu. prost esti bah.

Ai dreptate cu Astra dar asta nu înseamnă să mă jignești.

marcbrad
marcbrad  •  27 August 2023, 14:49
Postat de CiprianBirtea_84 pe 16 August 2023, 19:33

Nu Astra. Otelul a bătut la Târu Mureș în ultima etapă și a trimis titlul în Berceni, la FCSB.

clona fc r nu este rapid si nu a fost niciodata. astra a incurcat pe tg mures bah pro99stule. daca nu era astra nu mai ajungeam la punctul cu otelu. prost esti bah.

marcbrad
marcbrad  •  27 August 2023, 14:49
Postat de Karaganda_forever pe 16 August 2023, 19:44

"LOGICA" LUI RANDUMB UIMESTE DIN NOU :)) P(r)ostache, faptul ca Sumudica l-a facut campion pe cioban in 2015 (ca ala de capul lui pierdea si titlul ala :)) nu arata decat un singur lucru: CA OMUL SI-A PLATIT DATORIA MORALA PE CARE O AVEA LA CIOBAN :)) Iar in sezonul urmator i-a dat cu terenul in cap :)) "Suflat" se zice in raport cu fantasmagoriile gigiste nu cu realitatea din teren, ca Astra lui Sumudica a fost MULT peste orice echipa a avut ciobanul din 2014 incoace :))

ha ha ha. ai fgost bannta. pai asta spun si eu ca sumudica ne-a ajutat sa castigam un titlu,deci suntem chit. tu tot bannat si prost ramai

Vezi toate comentariile (34)
Comentează