FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - STEAUA 0-1

Marius Şumudică şi-a pierdut răbdarea: "Nu sînt în regulă din punct de vedere psihic. Am obosit!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 noiembrie 2014 22:19

Concordia Chiajna a pierdut jocul cu Steaua, 0-1, însă Marius Şumudică îşi laudă elevii. Antrenorul ilfovenilor spune că e obosit din punct de vedere psihic şi a anunţat cînd va decide dacă va pleca de la cîrma echipei.

"Am jucat de la egal la egal cu cea mai bună echipă din ţară. E adevărat că i-am prins şi puţin obosiţi după meciul cu Rio Ave. Am făcut o eroare şi am luat gol. Rezultatul de egalitate era echitabil. Ţin să-mi felicit jucătorii pentru meciul de astăzi.

Suporterii mă fac ţigan peste tot. Consider că trebuie să respecte şi ei un regulament. Sînt destul de alb, n-are rost să fiu făcut ţigan. Arbitrajul a fost foarte corect. Colţescu a arbitrat perfect. Chiar dacă am pierdut, consider că rezultatul de astăzi este foarte bun pentru că ne-am ridicat la nivelul campioanei.

Le-am promis jucătorilor că vom trage linie în iarnă, dar acum nu sînt ok din punct de vedere psihic şi nu ştiu ce să zic. Nu pot spune dacă voi pleca. În aceste două zile voi lua o decizie. Am obosit! Sînt debusolat de ceea ce simt în acest moment. Am nişte probleme personale şi nu pot să mă pronunţ pînă miercuri", a spus Marius Şumudică la Look tv.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (36)
lulustelistul
lulustelistul  •  10 Noiembrie 2014, 16:55

sumudica du-te si antreneaza in b daca ai obosit si trage-l si pe stoican dupa tine obiectivul tau: sa poti inghiti cand spui STEAUA si daca niste golani te fac tigan nu este de vina clubul

vicrapidistu
vicrapidistu  •  10 Noiembrie 2014, 12:50

bai,wwerko ,vorbesti ca un bou mai esti si rapidist rusine !

wwerko80
wwerko80  •  10 Noiembrie 2014, 09:31

Lasa-te. Oricum esti de umplutura, inafara de perioada la rapid unde aveam o echipa clar peste jumate din liga 1 si cu Dinu Gheorghe "la carma" nu ai facut nimic.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează