FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Marţi Barca, joi Atletico! » National Arena poate să primească superechipe în toamna asta

National Arena se va inaugura pe 6 septembrie, cu ocazia partidei România - Franţa
National Arena se va inaugura pe 6 septembrie, cu ocazia partidei România - Franţa

Articol de - Publicat sambata, 20 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 19 august 2011 22:38

Oţelul, Steaua şi Rapid vor juca toate trei pe noul stadion. UEFA îi va programa pe campioni marţea, ca să le facă loc tuturor românilor.

Oţelul va juca sigur pe National Arena în grupele Ligii Campionilor, Steaua şi Rapid intenţionează să-şi dispute partidele din Europa League tot pe stadionul abia construit, dacă vor trece de play-off. UEFA e de acord să le permită celor trei cluburi să folosească pe rînd arena.

Thomas Giordano, membru în departamentul Comunicare al forului european, a explicat care e soluţia: "Oţelul va juca partidele de pe teren propriu marţea, în timp ce Rapid şi Steaua vor evolua joia, una acasă şi cealaltă în deplasare". Giordano a mărturisit şi că "n-am mai întîlnit situaţia aceasta, ca trei formaţii din aceeaşi ţară să joace în Europa pe acelaşi stadion, dar National Arena e singurul din România omologat pentru grupele Champions League".

225.000 de euro valorează închirierea National Arena pentru cele 9 meciuri pe care le-ar disputa în grupe Oţelul, Steaua şi Rapid

Ce meciuri din cupele europene ar putea găzdui National Arena pînă la sfîrşitul anului:

Liga Campionilor
Oţelul-Barcelona
Oţelul-AC Milan
Oţelul-Manchester City

Europa League
Steaua-Atletico Madrid
Steaua-Anderlecht
Steaua-Stoke City

Rapid-Tottenham
Rapid-Beşiktaş
Rapid-Lazio

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
tifodiavolo
tifodiavolo  •  25 August 2011, 02:01

sper sa vina intr-un final si milan la bucuresti.cu parere de rau o spun dar otelul n-are nicio sansa pt unul din primele 2 locuri.poate locul 3 daca prinde o echipa mai slabuta desi nu prea exista in liga asa ceva

velez
velez  •  21 August 2011, 10:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

el vrea saracu..:)) eu n-am vazut rapidist sa nu stie fotbal... si parerea mea ca steaua nu se va califica ..meci greu.. rapid e deja calificata..:)

velez
velez  •  21 August 2011, 10:54
Postat de saviola2_8 pe 20 August 2011, 07:00

ai dreptate pe undeva inca nu suntem calificati dar asa suntem noi romanii si nu numai sa stii ca toti micribistii in general suntem mai entuziasti de fel insa cam putine sanse de manita acum pe bune.Vom vedea ce va fi.Eu unu zic ca marca steaua si daca marcam s-a cam terminat.

pai da va marca..da se termina 4-1..:))) si o sa joace decat rapid..voi stricati gazonul ..

Vezi toate comentariile (22)
Comentează