FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CS MIOVENI 2-2

Marţi, înainte de Crăciun! » Mariajul dintre Badea şi U s-ar putea încheia din nou

Claudiu Niculescu a reuşit să aducă un punct Universităţii în meciul cu CS Mioveni.
Claudiu Niculescu a reuşit să aducă un punct Universităţii în meciul cu CS Mioveni.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2011 23:41

Readus de Florian Walter după 3 zile de la demiterea sa, tehnicianul şi-a pus în cap galeria după un nou semieşec pe teren propriu cu Mioveniul. La cotitură, stă Rednic.

Ce te poţi aştepta de la o echipă care nu mai trezeşte teamă printre adversari de vreo 10 runde, interval în care a luat doar două puncte? Nicidecum la o seară de pomină, care să-ţi tulbure atmosfera la club înainte de Sărbători.

La U Cluj, legile lui Murphy sînt deja verificate cu consecvenţă, iar ceea ce a început prost cu Vasluiul s-a terminat şi mai prost cu Mioveniul. Walter nu a crezut în divorţul de Ionuţ Badea, anunţat mediatic după eşecul cu plăieşii lui Hizo, iar la nici 3 zile şi-a readus tehnicianul pe bancă. Un efort inutil, la cum au jucat "studenţii" în prima jumătate de oră, în faţa lanternei din Mioveni. Doar lovitura liberă a lui Clau-gol a mai trezit un suspin de emoţie în tribună (6), în rest, o atmosferă anostă, detonată de eliminarea lui Pele (37) şi apoi de tontogolul lui Matache, care şi-a făcut KO coechipierii în careu pentru a-l servi pe Ayza singur la un metru de linia porţii (39).

Niculescu a adus remiza
Fanii l-au îndemnat pe Badea să privească tabela la pauză, dar tehnicianul s-a încăpăţînat să nu depună actele de divorţ. Ce ironie, chiar Claudiu Niculescu l-a readus în cărţile unui mariaj fericit înainte de Sărbători, după un serviciu marca Boştină (54). În doar două minute, totul s-a destrămat din nou. "Studenţii" au aţipit în apărare, iar căpitanul Mihai Olteanu a plasat pe spate o lovitură liberă a lui Baicu. Tribuna l-a pus imediat pe eşafod, dar Niculescu şi-a mai salvat o dată antrenorul, dintr-un penalty destul de controversat obţinut de Marinescu (70). Cu doi oameni în minus, Mioveniul n-a cedat, iar la final suporterii au izbucnit, cerînd sacrificarea lui Badea la o săptămînă după ce s-a întors triumfător pe bancă. La cotitură, stă Rednic, gata să fie instalat chiar înainte de Crăciun.

Două decizii bune
În minutul 37, arbitrul Adrian Cojocaru l-a eliminat pe francezul Pele după o intrare de K1 la Claudiu Ionescu. Reluările TV i-au dat dreptate "centralului", fundaşul francez luftînd o degajare şi lovindu-l dur în piept pe Claudiu Ionescu, care s-a prăbuşit la pămînt. După ce a aşteptat şi o confirmare de la asistentul Daniel Hulubei, Cojocaru a scos direct cartonaşul roşu, spre disperarea studenţilor. În repriza secundă, după duelul lui Marinescu cu Săndulescu în careu, Cojocaru a dictat penalty, reluările TV arătînd că argeşeanul îl loveşte pe mijlocaşul lui U din cădere.

"Sînt mulţumit de rezultat, s-a văzut clar lipsa de idei din jocul lui U, iar noi am profitat la maximum de ziua proastă a lor. Cred că trebuia să cîştigăm la Cluj" (Marian Pană, antrenor CS Mioveni)

"Nu am de gînd să plec. E normal ca fanii să fie supăraţi pentru că-şi doreau o victorie la final de acest an" (Ionuţ Badea, antrenor U Cluj)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Decembrie 2011, 22:53

U a jucat frumos jumate din tur .Cu Badea antrenor .Dintr-o data a cazut. Rivalitatea dintre jucatori a fost cauza . Badea e un tip finut.Sper sa ramana.

cuibus
cuibus  •  20 Decembrie 2011, 02:59

Badea trebuie sa ramana la U CLUJ! El va duce pe U CLUJ in UEFA! Ziaristi din cocina lasati scandalurile pentru bucuresti! Hai pa. Forza "U"!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close