FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - STEAUA 0-2

Martinovici spune că meciul cu Chiajna s-a jucat pe bune: "Ce blat? E vrăjeală!"

Martinovici a marcat ultimul gol în meciul cu Chiajna
Martinovici a marcat ultimul gol în meciul cu Chiajna

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 07 mai 2012 22:59

Novak Martinovici (27 de ani) a revenit ieri pe gazon după două luni şi a reuşit să închidă tabela. Sîrbul spune că meciul nu are de ce să ridice suspiciuni.

- Novak, felicitări! Ai revenit cu gol...
- Mulţumesc, însă nu contează asta. Cele trei puncte mă fac extrem de bucuros. Aveam mare nevoie de o victorie pentru a mai putea spera la titlu. În plus, am arătat precum o echipă matură, am avut o atitudine de învingători!

- Crezi că partida a ridicat suspiciuni de blat? Chiajna a făcut cel mai slab meci al ei din această primăvară...
- Blat?! Ce blat?! E vrăjeală! Motivul pentru care adversarii noştri au jucat modest e modul în care ne-am prezentat noi. Am început foarte bine, am deschis scorul repede, nu le-am dat nici o şansă! N-aţi văzut că şi-au dat viaţa pe teren?

- Stoichiţă a spus că sînt ultimele lui două săptămîni la Steaua, regretaţi plecarea lui?
- Eu nu ştiu nimic, nouă nu ne-a comunicat această decizie. Tot ce pot spune e că acum atmosfera e bună, ne pregătim bine. Oricum, nu e treaba noastră, a jucătorilor. Indiferent ce va fi, noi mergem mai departe.

- Ce şanse mai aveţi la titlu?
- Ne gîndim doar să cîştigăm fiecare partidă, sîntem obligaţi să batem tot pînă la final. În plus, avem aşteptări mari de la U Cluj în partida cu CFR. Sper într-un rezultat bun al celor de la Universitatea.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
flo_ax
flo_ax  •  08 Mai 2012, 12:44
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ai mare dreptate, Steaua e cea mai blatista echipa din istorie, iar CFR si restul niste echipe curate! Nush cum se face ca in fata ADEVARATULUI TEST, EUROPA, blatistele astea Steaua sau Vaslui chiar se prezinta onorabil, facand puncte destule (culmea, chiar si Gaz scoate pe Mainz)... intre timp, curatele echipe ...vai vai! CFR 5 infrangeri consecutive, reusind o victorie de moral pe final la Basel...impotriva bancii de rezerve care nici acum nu stie ce-a lovit-o! Rapid, 5 infrangeri consecutive... Otelul, HAHAHAHA, cu 10 milioane in conturile altora si 0 puncte... dar macar astea isi joaca sansele! Dinamo nici macar nu apuca sa joace, e refuzata din oficiu!

draki
draki  •  08 Mai 2012, 12:18
Postat de steaua88 pe 08 Mai 2012, 09:15

Si Dinamo 1 - 3 Steaua .....a fost blat ? Sau Steaua 2 - 0 TSKA Sofia, Steaua 4 - 2 Maccabi Haifa , Steaua 3 - 1 Larnaka AEK , Steaua 0 - 0 Sharlke ...au fost blaturi ? Voi sa ridicati capul din pamant cand nu va mai omoara locul 5 din Ucraina ! Dupa care puteti sa vorbiti despre Steaua care spre nefericirea voastra va avea vreo 6 jucatori in echipa nationala incepand de sezonul viitor ! (Tanase, Chipciu, Tatarusanu, Chiriches, Gardos, Pirvulescu sau Latovlevici ) .

Care ma locul 5 din ucraina? locul 8 cu mari eforturi, e bine ca mi-au sters postul, acest interviu este video, iar raspunsurile sunt puse de acest jurnalist din capul lui, verificati video sa vedeti adevaratele raspunsuri.

saviola2_8
saviola2_8  •  08 Mai 2012, 11:30
Postat de putregaiu pe 08 Mai 2012, 08:49

Se va dovedi ca a fost blat etapa urmatoare cand jucatorii de la Chiajna, care s-au tavalit pe jos si s-au dat loviti, isi vor reveni miraculos si vor juca impotriva Astrei.

tu esti un tip foarte inteligent, propoun ca jucatorii chiajnei care au fost accdientati sa nu mai joace 1 an, chiar daca unii vor fi recuperati, doar asa ca sa vada `intelijentii` ca tine ca n-a fost blat, dar la ca de frustrat esti parca vad ca si dupa an ai zice` ati vazut ca n-au fost accidentati` ?:))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează