FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - ȚKHINVALI 1-1

Martinus nu regretă că a refuzat Steaua: ”Nu credeam că pot să cresc acolo, am luat o decizie inteligentă”

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 22:17

Quenten Martinus, atacantul celor de la FC Botoșani, a vorbit la finalul partidei cu Țkhinvali, scor 1-1, despre motivele pentru care a refuzat transferul la Steaua.

”Cred că am luat decizia corectă cînd am refuzat Steaua. Nu banii au fost problema. Eu vreau să cresc ca jucător, nu vreau să ajung undeva și să nu evoluez.

Nu credeam că pot să cresc la Steaua. Mi s-a spus că trebuie să semnezi fără să te uiți atunci cînd te vrea Steaua, dar eu nu cred așa ceva. Trebuie să iei decizii inteligente și mie mi se pare că asta am făcut”, a spus Quenten Martinus la DigiSport.

Atacantul a fost deranjat şi de clauza de reziliere de 10 milioane de euro pe care Steaua voia să o introducă în contract.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
reddogs18
reddogs18  •  04 Iulie 2015, 17:21

pai are caracter,nu e o *** ca altii din liga 1,decat sa ma spurc mai bine raman la o echipa mai slaba,dar curata,fara puscariasi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alex_1973
alex_1973  •  03 Iulie 2015, 19:21

Lasati l sa creasca la Botosani.

cracker
cracker  •  03 Iulie 2015, 12:12
Postat de rizocel pe 03 Iulie 2015, 10:23

bravo lui ca a refuzat ***

A refuat si pe Dinamo, nu stiam, uite ca unu care e gunoier stie mai multe, in rest sa-i fie de bine, sa creasca la Botosani ca Praslea cel Voinic adica povesti. Din ce declara jucatorul, eu inteleg ca el e cel care se considera inferior si nu facea fata la Steaua.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close