FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Matache: "Greul acum începe, rămîn lîngă Claudiu să facem treabă la Cluj!"

Florin Matache rămîne alături de Claudiu Niculescu la U Cluj
Florin Matache rămîne alături de Claudiu Niculescu la U Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 31 mai 2012 11:01

Jucătorii care au mai rămas la Universitatea Cluj şi pentru sezonul următor pot fi număraţi pe degete. Numele grele ale "şepcilor roşii" au fost mutate la pachet la Ploieşti de Florian Walter, cel care va investi la Petrolul. Grozav, Adrian Cristea, Achim, Grecu, Bornescu, Galamaz, Szukala, Tony sînt doar cîţiva dintre fotbaliştii de bază ai clujenilor care vor juca pentru "lupii galbeni" în noul sezon.

În aceste condiţii, Claudiu Niculescu, care va rămîne în continuare antrenor la "U", se chinuie să încropească o echipă competitivă pentru campionatul viitor.

Florin Matache, portarul de 29 de ani al ardelenilor, care s-a accidentat grav la genunchi în decembrie, iar acum a revenit la antrenamente cu echipa, şi-a exprimat dorinţa să continue în tricoul "şepcilor roşii".

"Rămîn aici să-l ajut pe Claudiu să ne îndeplinim obiectivele din nou sezon. Aşteptăm şi noi să se decidă cine va prelua clubul, apoi trebuie să dăm drumul la treabă. Greul abia de acum începe, avem nevoie de o pregătire bună şi de mult suflet, doar strîngînd rîndurile vom trece cu bine peste această perioadă mai puţin bună", a spus cel alintat de fanii dinamovişti "Eroul de la Liberec".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
mihnea80
mihnea80  •  02 Iunie 2012, 20:01

Nu-i blamez ca au plecat, instabilitatea e apasatoare pentru un om ce are probabil de intretinut o familie, insa ce ma intreb eu: da Petrolul, chiar n-avea jucatori? Ce mama masii fac cu atatia??? :) Capul sus baieti, mergem inainte. HAIDE U!

dulcecalamaia
dulcecalamaia  •  31 Mai 2012, 14:55

cu tot respectul pentru matache dar e depasit

lucian.i
lucian.i  •  31 Mai 2012, 13:13
Postat de alpin pe 31 Mai 2012, 13:03

In general e asa cum spui tu. Dar trebuie facuta mentiunea ca Steaua, Dinamo si Rapid stau cu mana intinsa la ...ministerele care le-au patronat candva!!! Nu la municipalitate!!! SINGURUL club care nu sta cu mana intinsa este CFR Cluj!!! Are stadion propriu, are bani - dovada e ca se autofinanteaza - are tot ce trebuie unui club profesionist!!!

:)) adica vrei sa zici ca ministerele stau cu mana intinsa la Becali , Copos si Borcea...nu de alta dar Becali plateste sa joace in Ghencea cam cat platesc toate echipe din Liga 1 si Liga a II a cumulat

Vezi toate comentariile (13)
Comentează