FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Materazzi îl desfiinţează pe finanţatorul "stegarilor": "Neculaie e Iuda!"

Articol de - Publicat sambata, 03 iulie 2010 00:00

Gazeta a aflat care sînt adevăratele motive care au condus la divorţul-fulger dintre Giuseppe Materazzi şi FC Braşov, produs la doar trei zile de la prezentarea oficială.


Surse autorizate au dezvăluit că patronul Ioan Neculaie l-a licenţiat pe antrenorul de 64 de  ani după ce secunzii Isăilă, Ilyeş şi Şanta i s-au plîns de metodele italianului: "Nu le-a convenit că a anulat cantonamentul din Slovenia pentru a face cîte trei antrenamente pe zi în Poiană. După ce a vorbit cu secunzii, Neculaie l-a sunat pe impresarul Virgil Colfescu, cel care l-a adus pe Materazzi în România, să-i spună că renunţă la noul tehnician deoarece nu se potriveşte cu proiectul lui FC Braşov! Vă daţi seama? Abia l-a instalat, l-a lăudat ca fiind mare antrenor, apoi a descoperit că nu se potriveşte cu proiectul Braşovului! Care proiect, că a vîndut trei sferturi din echipă. În plus, Giuseppe n-are decît o copie după contractul semnat şi nici acela conform cu originalul".


Aseară, Materazzi a declarat pentru GSP: "Motivaţia patronului a fost că jucătorii sînt nemulţumiţi de mine. N-avea cum, abia făcusem două antrenamente lejere. Erau 7-8 jucători, vreo trei titulari şi nişte puşti. Încă de cînd am dat mîna cu Neculaie parcă am simţit că i-am strîns mîna lui Iuda". Finanţatorul ardelenilor n-a putut fi contactat pentru a comenta acuzele.


Vara trecută, Nicolo Napoli a păţit la fel. Italianul a fost demis după o săptămînă, reproşîndu-i-se duritatea pregătirii.

"Aş vreau să semnez cu o altă echipă din Liga I, să-i dovedesc lui Neculaie că s-a înşelat în privinţa mea"
Giuseppe Materazzi, antrenor

Îşi completează lotul

FC Braşov a realizat ieri două achiziţii. E vorba mijlocaşul brazilian Jose Williams da Silva Mendonca (31 de ani) şi de fundaşul slovac Peter Majernik (31 de ani). Cei doi au semnat contracte pe cîte un sezon. "Stegarii" îl mai vor şi pe fundaşul stînga uruguayan Diego Ciz, pus pe liber de Rapid.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
alpin
alpin  •  03 Iulie 2010, 18:07

Acum ar fi momentul ca Steaua sa-l ia antrenor pe Materazzi! La ce dorinta de revansa areitalianul, FC Valiza chiar ar putea conta in lupta pentru titlu!!!

dani.b
dani.b  •  03 Iulie 2010, 16:07

Si aici ne facem de ras..la ce l-ai prezentat daca nu aveai bani sau ganduri cu el

kokosel
kokosel  •  03 Iulie 2010, 11:29

e clara treaba acolo pacat de echipa de ce nu vinde si face circul asta oricum sigur brasovul retrogradeaza macar acum isi ia un ban cand o sa fie in b nu o sa mai ia nimik

Vezi toate comentariile (8)
Comentează