FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Maxim este deja la Stuttgart! Va efectua vizita medicală şi va semna cu nemţii!

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 ianuarie 2013 15:55

UPDATE ora 15:30 / Alexandru Maxim se află deja la Stuttgart, unde va efectua vizita medicală: "Jucătorul se află în Germania, efectuează vizita medicală. Dacă vizita medicală va fi în ordine, atunci Maxim va fi în proprietatea clubului din Stuttgart", a spus Eugen Pîrvulescu la GSP TV.

UPDATE ora 13:35 / Marin Condescu a anunţat la Radio GSP că Victor Piţurcă i-a permis lui Maxim să plece din cantonamentul naţionalei din Spania pentru a ajunge la negocieri în Germania.

_______________

Formaţia germană VfB Stuttgart a pus ochii pe Alexandru Maxim, mijlocaşul în vîrstă de 22 de ani al Pandurilor! La concurenţă cu "şvabii" este Freiburg. Ambele echipe au pus pe masă cîte 1,5 milioane de euro pentru transferul jucătorului.

Fotbalistul şi impresarul vor ajunge azi în Germania pentru negocierile finale şi vizita medicală.

Preşedintele gorjenilor, Eugen Pîrvulescu, a confirmat pentru GSP.ro informaţia: "Sînt discuţii şi cu Stuttgart, au venit şi reprezentanţii lui Freiburg să discute cu noi. Preţul jucătorului este minimum un milion de euro".

"Sperăm să prindem un transfer pe ultima sută de metri, avînd în vedere că pe 31 ianuarie se încheie perioada de transferuri acolo. Alături de Stuttgart, îl vrea şi Freiburg", a declarat şi impresarul lui Maxim, Lucian Marinescu, pentru site-ul Gazetei.

Stuttgart se află pe locul 11 în Bundesliga, în timp ce Freiburg este pe 8.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (152)
maryuss87
maryuss87  •  30 Ianuarie 2013, 21:59

Sper sa reuseasca la noua sa echipa....desi imi vine greu sa cred ca o sa reuseasca sa se impuna la nemti...au alta pregatire si alta mentalitate fata de noi....sa sperm totusi ca nu o sa revina ca si Deac si A. Ionita inapoi in tara cu coada intre picioare

flavoneus
flavoneus  •  30 Ianuarie 2013, 21:08

Din pacate o s faca tusa, n-are maxim fizic de Bundesliga

patopato
patopato  •  30 Ianuarie 2013, 21:08

Bravo cumetre, o palma lu Jiji care vede Steaua lui taramul fagaduintei. Mai degraba taramul umilintei pentru jucatori fara coloana vertebrala care se lasa calcati in picioare de asemenea nulitate.

Vezi toate comentariile (152)
Comentează