FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VASLUI

Meciul dintre Steaua şi Vaslui riscă să nu se dispute: "N-avem bani! Nu cred că vom juca"

Articol de - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 00:17

Vasluiul se confruntă cu probleme grave înaintea meciului din Ghencea. Jucătorii nu sînt plătiţi de peste 8 luni, clubul nu mai are autocar, iar oficialii moldoveni le-au propus fotbaliştilor să vină individual la Bucureşti folosind maşinile personale.

Antal, Temwanjera şi compania refuză să vină la Bucureşti pentru derby-ul etapei de vineri seară, de la 20:30. Fără implicarea lui Adrian Porumboiu, actualul acţionar majoritar, Ciprian Damian, a recunoscut că sînt şanse minime ca echipa să intre pe teren.

Motivul? Jucătorii nu şi-au mai primit salariile de foarte mult timp. "Antal are 12 salarii pe care nu le-a luat, Viveiros are 8 luni. Ei au trăit pe baza unor împrumuturi făcute la persoane din oraş, bazîndu-se că le pot da înapoi cînd vor lua salariile", recunoaşte Damian.

"Nu ştiu dacă se mai întîmplă la vreo echipă din Liga 1 ceea ce se petrece la Vaslui, nu am mai trăit aşa ceva! Avem colegi neplătiţi din august, conducerea administrativă nu face nici un efort să ajute echipa! Nu ştim cum va evolua situaţia pînă la partida cu Steaua, însă nu sîntem deloc optimişti", a dezvăluit un jucător al Vaslului sub protecţia anonimatului pentru ziarul Vremea Nouă.

"Deplasare cu maşinile personale"
Damian a declarat că a încercat să-i convingă pe jucători să joace cu Steaua, dar s-a lovit de un refuz ferm: "Am avut o discuţie cu jucătorii, dar ei vor să vorbească despre bani cu domnul Porumboiu. În momentul de faţă eu zic că nu se joacă meciul cu Steaua, jucătorii se antrenează, dar vor să facă deplasarea la Bucureşti doar cînd li se achită toate salariile de anul trecut".

În plus, datoriile către jucători nu reprezintă singura problemă cu care se confruntă clubul. "Dacă jucătorii vor face deplasarea, o vor face cu maşinile personale. Dacă nu ne ia leasingul autocarul pînă joi, venim cu el la Bucureşti. Probabil că jucătorii se vor deplasa la Bucureşti cu maşinile personale", a mai adăugat şeful clubului.

300.000 de euro este salariul anual pe care Liviu Antal îl primeşte la Vaslui, acesta avînd contract pînă în iunie 2015

"Nu mă interesează problemele altora, se pot întîmpla tot felul de minuni peste noapte. Eu le cer jucătorilor mei să fie concentraţi şi să cîştige cele trei puncte" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Dacă echipa nu merge la meciul cu Steaua, vor fi nişte repercusiuni destul de grave, fiindcă banii din drepturile TV au fost încasaţi în avans. Ar fi o dovadă de inconştienţă" (Adrian Porumboiu, fost patron FC Vaslui)

ALTE ŞTIRI:

Trag de Tătăruşanu
Laurenţiu Reghecampf a declarat că Steaua i-a făcut o nouă ofertă lui Ciprian Tătăruşanu, chiar dacă la un moment dat se opriseră toate discuţiile cu acesta: "Ciprian probabil că va pleca din vară de la Steaua. El are unele oferte, iar noi trebuie să ne gîndim pe cine vom aduce pe acel post. Clubul i-a făcut totuşi o nouă ofertă lui Ciprian, vom vedea ce se va întîmpla. Nu sînt cu gîndul la cine va pleca sau la cine vine, momentan avem de cîştigat campionatul, dar şi Cupa României".

Probleme pentru Georgievski
Daniel Georgievski continuă să aibă probleme de sănătate. După ce fundaşul macedonean şi-a scos din picior şurubul metalic care i-a fost introdus pentru a-i fi consolidat peroneul fracturat în meciul cu CS Severin, el are probleme şi la spate. Chiar dacă face antrenamente împreună cu tot lotul, Georgievski beneficiază şi de un program special de refacere.

3.500 de bilete într-o zi
Fanii campioanei au luat cu asalt siteul biletesteaua.ro pentru a cumpăra bilete pentru meciul din această etapă, contra celor de la FC Vaslui. În prima zi de vînzare online s-au dat deja aproximativ 3.500 de bilete, preţurile fiind de 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna a II-a, 15 lei la tribuna I şi 30 de lei la tribuna 0. Din cauza incidentelor produse de fanii Stelei, la meciul de vineri nu se vor vinde bilete în 10 sectoare din peluze.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  09 Aprilie 2014, 12:26
Postat de edward. pe 09 Aprilie 2014, 10:44

Nu te mai ca/ca pe tine, se va juca meciul. Au zis si ei asa in speranta ca vor primii ceva bani.

sigur, ii premiaza neculai sa bata steaua si se refac. e cu valiza in heliciopter.:)

salaaurel
salaaurel  •  09 Aprilie 2014, 11:38

Este o amenintare dar sigur meciul se va juca ,este explicabil ptr vasluieni ne plătiți sigur este neplacut.

bridge_too_far
bridge_too_far  •  09 Aprilie 2014, 10:51

Mai bine asa . Ne odihnim pt meciul cu vaselinele ca, sa le dam vreo 6-7 . Oricum am luat Titlul. :))))))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează