FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA, LUNI, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Meciul scînteilor » Întîlnirile dintre Steaua şi Braşov au fost mereu tensionate şi pline de evenimente

În urmă cu an și jumătate, brașovenii
au umilit Steaua, jucătorii cerîndu-și
iertare în genunchi suporterilor
În urmă cu an și jumătate, brașovenii au umilit Steaua, jucătorii cerîndu-și iertare în genunchi suporterilor

Articol de , , - Publicat duminica, 25 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 24 noiembrie 2012 22:03

Roş-albaştrii merg luni sub Tîmpa să spele ruşinea din meciul cu Stuttgart (1-5), însă misiunea lor nu e deloc una facilă.

Adversara lor, FC Braşov, a revenit în etapa trecută la tehnicianul Adrian Szabo, după ce Sorin Cîrţu a demisionat. Luni seara, Szabo va fi la al 5-lea meci al său în Liga 1 cu braşovenii şi pînă acum n-a pierdut nici o întîlnire, avînd două victorii şi două remize! În plus, tradiţia spune că partidele dintre cele două formaţii au parte de evenimente mai puţin plăcute, în ultimii 4 ani consemnîndu-se 5 astfel de episoade.

03 august 2008 » Steaua - FC Braşov 2-0
Finalul meciului din Ghencea a fost unul extrem de tensionat. Antrenorul de atunci, Marius Lăcătuş, deranjat de o intrare dură a unui braşovean, a avut o ieşire necontrolată şi a ţîşnit spre banca de rezerve a Braşovului, unde a fost la un pas de bătaie cu Răzvan Lucescu. Oamenii din staff-ul său au intervenit şi l-au ţinut, dar "Fiara" a aruncat cuvinte grele la adresa lui Răzvan, surprinse de camerele TV: "F.... morţii mă-tii de ţigan împuţit!".

08 martie 2009 » FC Braşov - Steaua 1-0
În ultimele minute ale partidei, Răzvan Lucescu a luat foc în momentul în care Sorin Ghionea l-a lovit cu mingea în cap pe Mihai Roman, care era căzut la pămînt. Antrenorul braşovean şi fundaşul central al Stelei au fost la un pas de bătaie, dar cei doi au fost despărţiţi cu greu de jucători. Tot atunci, Dayro Moreno l-a înjurat pe Lucescu junior.

07 august 2010 » FC Braşov - Steaua 1-1
Victor Piţurcă şi-a anunţat colaboratorii cu doar o zi înainte de meci că nu va face deplasarea la Braşov pentru meci şi că îşi va da demisia imediat după întoarcerea echipei la Bucureşti, lucru ce s-a şi întîmplat. Actualul selecţioner al echipei naţionale a fost deranjat atunci că Gigi Becali nu i-a îndeplinit nişte condiţii şi a plecat. Eugen Neagoe, secundul său, a stat pe bancă la acea întîlnire.

06 martie 2011 » Steaua - FC Braşov 0-3
E partida după care Mihai Stoica a reuşit să-şi pună în cap toate fostele glorii ale Stelei. După ce arbitrul a fluierat finalul, managerul general al roş-albaştrilor le-a cerut fotbaliştilor, dar şi lui Marius Lăcătuş, antrenorul formaţiei, să stea în genunchi în faţa galeriei. După acel joc, Gigi Becali l-a dat afară de la echipă pe Marius Lăcătuş şi l-a instalat în funcţia de antrenor principal pe Sorin Cîrţu.

26 noiembrie 2011 » Steaua - FC Braşov 1-0
Steaua a cîştigat meciul cu un penalty inexistent la Mihai Costea. La finalul meciului, Marius Şumudică, antrenorul stegarilor, a explodat la adresa suporterilor stelişti, dar şi a arbitrajului: "Fanii ăştia mă confundă cu un ţigan, dar sînt mai alb ca jumătate din ei. O să se ajungă iar la ce a făcut Ganea! Cineva o să strîngă de gît un alt arbitru! Alexandru Deaconu a fost junior la Steaua. Am jucat împotriva lui cu Sportul şi taică-su sărise să-l bată pe tata".


"Ne duelăm cu două treimi din echipa naţională a României care a jucat cu Belgia! Asta e, ne motivăm suplimentar"
Adrian Szabo, antrenor Braşov


3,50 este cota la bet365 pentru ca Steaua să cîştige la Braşov la un singur gol diferenţă

27 de ani au trecut de la cea mai mare diferenţă de scor: Steaua - FC Braşov 6-0, 24 noiembrie 1985

1 victorie
au obţinut braşovenii pe teren propriu în ultimii 10 ani, pe 8 martie 2009, Braşov-Steaua 1-0. În rest, s-au înregistrat 3 victorii ale bucureştenilor şi 3 remize

Szukala, out pînă la anul!
Fundaşul polonez Lukasz Szukala n-a primit deloc veşti bune de la medicii echipei după ce a efectuat un RMN în urma unor dureri puternice la picior pe care le-a simţit atît la meciul cu Severin din campionat, cît şi la cel din Europa League cu Stuttgart. Problemele musculare ale acestuia îl vor ţine departe de gazon cel puţin 3-4 meciuri, dacă nu chiar pînă la finele acestui an.

Ştefan Radu vrea cu Steaua
Ştefan Radu şi echipa sa, Lazio Roma, sînt calificaţi deja din grupa L a Europa League. Fundaşul român, fost jucător la Dinamo, ar vrea să întîlnească Steaua în "şaisprezecimile" competiţiei, dacă roş-albaştrii vor reuşi calificarea. "Vrem să întîlnim Steaua şi să o batem!", a spus Ştefan Radu la DolceSport.

"Jucăm finala cu Steaua!"
Mijlocaşul celor de la Copenhaga, Rurik Gislason crede că meciul cu Steaua de peste două săptămîni va fi pe viaţă şi pe moarte. "Jucăm finala cu Steaua! Va fi un meci foarte interesant, mai ales pentru că este ultimul din grupă. Un joc dificil, pe care vom încerca să-l cîştigăm pentru a ajunge în optimile Europa League", a spus Gislason în presa daneză.

Rusescu îl apără pe Tănase
Chiar dacă Steaua a pierdut cu Stuttgart, suporterii au făcut coadă la uşa autocarului pentru a face poze cu preferaţii. În momentul în care unul dintre fani făcea poze cu Rusescu, altul s-a legat de decarul roş-albastru: "Hai, mă, că mai e pînă vine fraierul ăla de Tănase". Rusescu a răbufnit, sărind în apărarea colegului său: "Hei, hei! De ce vorbeşti aşa? Nu e frumos ce faci! Vorbeşte frumos, ce înseamnă asta?".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
andystar
andystar  •  25 Noiembrie 2012, 16:47

CRED CA SUNT SANSE MARI SA LE DAM 3 ! CE FATA DE MILOG AVEA SURDU ASTA !

qzoom
qzoom  •  25 Noiembrie 2012, 13:08

Dc a-ti sters comentariul anterior ? Se vede ca sunteti niste jJEGURI BECALIOTE ! BAGAMIASI POALA IN GURA VOASTRA DE OI !

plischi
plischi  •  25 Noiembrie 2012, 06:37

nu-mi permit sa le dau sfaturi, insa o parere imi exprim, nu ma costa nimic, asa ca partida fiind una in deplasare, se poate folosi ocazia pentru a exersa o partitura identica cu aceea preconizata pentru copenhaga. asta daca bineinteles reghe nu va insista in ideea copilareasca cum ca in fotbal trebuie sa joci doar la victorie.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează