FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO, DUMINICĂ 21:30, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Medicament pentru Danciu! » Terapie activă pentru a salva un simbol şi a-l face din nou eficient

Dănciulescu s-a lovit de ghinion în primele două meciuri oficiale ale sezonului şi nu a marcat încă niciun gol
Dănciulescu s-a lovit de ghinion în primele două meciuri oficiale ale sezonului şi nu a marcat încă niciun gol

Articol de - Publicat sambata, 30 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 30 iulie 2011 10:44

Golgeterul Dănciulescu a fost consolat de către colegi şi familie, a primit zeci de SMS-uri de încurajare de la suporteri anonimi şi va fi titularizat şi la Mediaş, duminică, de la 21:30, în direct la Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.RO, ca semn al încrederii şi preţuirii. VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI DINAMO-VARAZDIN!

Ionel Dănciulescu, 34 de ani, a părăsit înlăcrimat şi îndurerat terenul la 10 minute după finalul meciului cu Varazdin (2-2), neiertîndu-şi ratarea penalty-ului în repriza secundă. A aţipit de-abia spre dimineaţă, s-a trezist îngîndurat, şi-a deschis telefoanele mobile şi a văzut peste o sută de SMS-uri.

Majoritatea erau de la fani anonimi, care-i trimiseseră diverse mesaje de încurajare şi-l sfătuiau: "Capul sus! Fii puternic şi nu te lăsa doborît, eşti un campion!". După ce a primit încurajări şi afecţiune din partea soţiei, Miki, şi a fetiţei cuplului, Diana, a mers la antrenamentul de refacere al echipei.

Colegii s-au strîns lîngă el şi i-au transmis: "Sîntem alături de tine, nu te lăsa terminat de un penalty! Noi şi suporterii adevăraţi avem încredere că duminică vei da gol la Mediaş şi ne vei califica în Croaţia".

"Corbul" s-a mai luminat la faţă cînd a observat că telefoanele de susţinere continuau să sune, primind încurajări mai multe decît mesaje de felicitare după meciuri. Şi Liviu Ciobotariu are deplină încredere în elevul său. Îi va acorda credit în continuare în formula de start şi Dănciulescu va fi titular. "Este un jucător de moral, are nevoie de încredere ca să regăsească golul. De îndată ce va puncta o dată, va fi din nou unul dintre golgeterii României", cred şi colegii, şi antrenorii, şi şefii echipei.

Folclorul şi blatul
Fanii, în special de pe internet, au acuzat că rezultatul dintre Dinamo şi Varazdin a fost subiect de joc la pariuri! La fel ca la meciul retur cu Hajduk Split (0-3). Nicolae Badea a demontat acuzele: "Sînt elemente de folclor, iar cu acestea e greu să lupţi. Exclud cu desăvîrşire varianta! Mai bine întrebaţi-l de astfel de lucruri pe George Copos fiindcă a existat o legătură între farmecul vieţii şi o casă de pariuri sau Loteria Naţională".

Bărboianu a semnat un precontract
Badea a declarat că Dinamo îi aşteaptă încă pe Bărboianu şi pe Găman la echipă: "Nu ştiu unde vor ajunge, ei cunosc situaţia şi ce oferte le-am făcut. Dacă toate condiţiile convenite se pun în aplicare, atunci ei vor reveni la Dinamo. Îi aşteptăm, Bărboianu a semnat chiar un precontract, legal, valabil". Fotbaliştii mai au de recuperat 45.000 de euro din primăvara petrecută în Ştefan cel Mare şi aşteaptă OK-ul lui Ioan Becali să se întoarcă la club.

Parteneriat cu Antena 1 şi GSP TV
Roş-albii au oficializat ieri un parteneriat media cu Antena 1 şi cu GSP TV, urmînd ca activitatea de la centrul de juniori, Dinamo 2 şi echipa de old-boys să fie reflectate pe posturile TV. Nicolae Badea a oferit şi ideea de viitor a roş-albilor în privinţa juniorilor: "Dacă nu puteţi veni la Dinamo, trimiteţi-vă copiii! Dacă nu-i aveţi, faceţi-i şi aduceţi-i la Dinamo!". Ambele părţi au precizat că reportajele, interviurile şi comentariile vor fi deontologice, prezentîndu-se şi lucrurile pozitive, şi cele negative. .

"La penalty-uri e loterie, m-a ajutat şi Vugrinec să-apăr, mi-a strigat înainte de a trage Dănciulescu să stau pe picioare pînă în ultima secundă. Aşa am parat" (Denis Krklec, portar Varazdin)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
georgelus
georgelus  •  30 Iulie 2011, 15:34

asta-i chiar culmea! titular!!!! credeam ca are un pic de caracter si se retrage singur, dar gena tiganeasca nu-l tradeaza las tot respectul pt ce a facut in trecut si-l declar MORTACIUNE, unul care pacaleste fotbalul ,dinamo, si mai ales pe noi cei care ne mincam nervii pt ei!

divizia_a
divizia_a  •  30 Iulie 2011, 12:19

La ce lot are Dinamo,DANCIULESCU poate fi titular pana la 50 de ani.Nu faceti o tragedie din ratarea unui penalty.Caracterul lui este deosebit.Este fotbalist din generatia mai veche.Nu pune atata pret pe salariu.masini si fete dezbracate.E usor sa-i dai la cap.Mai greu este sa-i intelegi filozofia de viata.

dreamer123
dreamer123  •  30 Iulie 2011, 11:51

respect danciu

Vezi toate comentariile (10)
Comentează