FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Megapericol » Cel mai constant apărător al roş-albilor are promisiuni de a pleca în Rusia

Articol de - Publicat joi, 14 iulie 2016 00:00

Miha Mevlja ar putea pleca de la Dinamo. Cel mai constant fundaş al "câinilor" în ultimul sezon poate părăsi formaţia chiar înainte de startul sezonului oficial.

Slovenul de 24 de ani are promisiunile unor agenţi că există deja o echipă din Rusia interesată de el, iar posibilitatea îi surâde apărătorului care ar avea posibilitatea unui salariu mult îmbunătăţit. În Ştefan cel Mare câştigă în jur de 6.000 de euro pe lună, în Rusia a primit asigurări că va avea o remuneraţie de 5 ori mai mare!

Dinamo aşteaptă o ofertă concretă pentru unul dintre fotbaliştii de bază ai formaţiei lui Ioan Andone. Totuşi, şefii nu sunt ferm convinşi că îi vor permite jucătorului să plece, "poate doar în cazul unei superoferte, de peste un milion de euro". Croatul Ante Puljici, colegul din defensivă al lui Mevlja de anul trecut, ar putea lăsa Gent pentru Steaua, iar Dinamo n-a mai studiat în ultima vreme alte variante de fundaşi centrali.

3 fundași centralimai sunt în lotul roş-albilor în afara lui Mevlja: Andrei Marc, Ionuţ Nedelcearu şi Mihai Popescu

 

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (17)
duta_dd
duta_dd  •  14 Iulie 2016, 20:09

de ce ne mai mira ca milogul de andone nu numai ca nu e in stare sa aduca ceva ci nici macar nu e in stare sa tina jucatorii adusi de Rednic

zecs93
zecs93  •  14 Iulie 2016, 16:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

el11
el11  •  14 Iulie 2016, 10:40

Inainte de prima etapa , o sa il pună pe Dănciulescu sa ne povestească cum is ei de 2 ani in discuții cu 3 jucatori si lotu mai trebe clar îmbunătățit

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close