FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesaj clar al lui Dănciulescu: "N-avem cum să facem performanță așa" » Primul jucător important care rămâne și din vară + Ce dialog a avut cu Nemec

Dănciulescu are încrede totală în Florin Bratu / FOTO: Gazeta Sporturilor
Dănciulescu are încrede totală în Florin Bratu / FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2018 17:44

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, are încredere totală în Florin Bratu. Oficialul dinamovist militează pentru un mandat cât mai lung al lui "Bratone"la Dinamo, dezvăluind și strategia pe care ar vrea să o vadă în "Ștefan cel Mare" în acest play-out. 

" Florin Bratu va sta și va analiza pe ce jucători se va mai baza din vară. Sunt mulți jucători care încheie contractele, cam 50%. Mă feresc să mai  spun «New Dinamo», sunt sătul de această strategie. Trebuie să vorbim mai puțin și să facem lucrurile așa cum trebuie făcute. În acest play-out trebuie să formăm o echipă competitivă, i-am spus lui Florin să înceapă acest lucru chiar din primul meci.

Jucătorii care vor să plece în vară trebuie să dea totul în acest play-out. Am avut o discuție cu Nemec și mi-a spus că va da totul și va evolua cât mai bine pentru a-și găsi alt angajament. Nu-mi fac probleme în privința lui. Nemec n-a făcut ce a vrut, a plecat din țară pentru că era accidentat. Se antrenează singur, face alergări, se antrenează la sala de forță, dar nu alături de echipă. Probabil în 10 zile va intra într-un ritm normal de pregătire.

N-ai cum să faci performanță dacă schimbi lucrurile din mers. Hai să-l lăsăm pe Florin Bratu un an și jumătate, să nu mai schimbăm 7-8-9 jucători în fiecare pauză competițională!", a fost îndemnul transmis de Dănciulescu, la TV Digi Sport. 

În cadrul aceleiași emisiuni, Dănciulescu a dezvăluit numele jucătorului de bază care va continua la Dinamo și în sezonul viitor: "Nu se pune problema ca Nistor să plece, e jucătorul nostru și din vară".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
daweroirl
daweroirl  •  10 Martie 2018, 10:05

Rinamopt se pregateste pt derbyul cu chiajna ...

673474022797724
Simi Bidilean  •  10 Martie 2018, 05:26
Postat de ang3ldev1l pe 09 Martie 2018, 21:02

ce este cu brunetii astia doi in poza ?

DINAMO O SA AJUNGA EXACT CA RAPID - ECHIPELE SUSTINUTE POLITIC SANT PERFORMANTE 1-2 ANI RESTUL SANT VARZA .

673474022797724
Simi Bidilean  •  10 Martie 2018, 05:21

ADEVARUL E CA DINAMO NU MAI ESTE SUSTINUTA DE M.E.A.I . - DACA STEAUA NU ERA SUSTINUTA DE - BECALI - ERA IN ACEASI SITUATIE . DEPARTAMENTELE DE STAT SANT FALIMENTARE . POLITIC NU POTI SA O ECHIPE MAI MULT DE UN AN . EXEMPLE SAN MULTE IN ROMANIA .

Vezi toate comentariile (33)
Comentează