FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Mesaj dur al lui Ionuţ Negoiţă pentru agentul lui Dorin Rotariu: "Îi distrugi viitorul copilului, lasă-ne jucătorii în pace!"

Articol de - Publicat vineri, 07 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 martie 2014 20:35

Finanţatorul dinamovist Ionuţ Negoiţă s-a întîlnit în această seară cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf pentru a lămuri conflictul de interese iscat după ce aceasta l-a convins azi pe Dorin Rotariu să-l reprezinte ca impresar.

"Distrugi viitorul copilului! Lasă jucătorii lui Dinamo în pace!", i-ar fi cerut Negoiţă soţiei antrenorului Stelei.

Dinamoviştii vor încerca să întrerupă colaborarea dintre Rotariu şi agentul favorit al lui Reghecampf, pentru a termina cu discuţiile pe această temă.


Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (322)
florinch
florinch  •  09 Martie 2014, 00:53

Rotariu a gresit rau de tot cand a semnat cu Prodanca. Nu cred ca fufa il poate influenta jocul, chiar si impotriva stelei, insa nu este corect fata de culorile clubului si fata de suporteri ceeace a facut. Daca Reghe ar fi fost un antrenor cinstit si nu ar fi conditionat jucatorilor sai prezenta in echipa de impresarierea de catre nevasta-sa, mai ziceam. Pentru binele lui, Rotariu ar trebui sa-si rezilieze contractul cu jarteaua lui Reghe si sa-si gaseasca un impresar consacrat, gen Opria, Fl. Manea, oricare numai Prodanca nu. Cine l-a sfatuit sa se lase impresariat de ea a gresit rau de tot, sigur nu a fost dorinta lui.

aldo_m
aldo_m  •  08 Martie 2014, 21:59

de ce nu vreau sa mearga alaturi de ANA pt ca ana vorbeste cu jucatorii sa BLATUIASCA MECIURILE CONTRA STELEI deja coplilul a defilat in meciul cu steluta ATUNCI CE SA MAI ZICEM copile PLEACA DRACU DE LA DINAMO NE-AI TRADAT PT O CURVA

xnread
xnread  •  08 Martie 2014, 19:38
Postat de belamy pe 08 Martie 2014, 14:01

"ardealul un spatiu de comple..................". ardealul este al romanilor si atat. nu amestecati Xanax cu alcool, va da o imagine rasturnata si mai mica decat este in realitate. puneti mana pe carte ....."cozi de topor" !.

Belamy un nume celtic provenind din spatiul anglo-saxon ! Va e rusine de numele dvs ? Cel cu care ati fost inzestrat(a) ? Cel mai bun exemplu:dvs vreti sa deveniti ceea ce sunt insa nu puteti.Nu un document te face ceea ce esti ci natura ! Tine-ti minte lucrul asta ! Iar limbajul lasa de dorit.Ce sa mai vorbim despre anumite minoritati,greu integrabile ? Sa acuzi fara sa cunosti(Alprazolam) !?..iar jurnalistii GSP depun eforturi,manufacturand articole despre imaginea tarii in lume...))

Vezi toate comentariile (322)
Comentează