FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mesajul lui Răducioiu: "Bateţi Steaua pentru mine!"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Dinamo - Steaua se dispută exact în ziua în care o fostă glorie dinamovistă, Florin Răducioiu, împlineşte 40 de ani.

Fostul atacant a fost invitat la meci de către acţionarii roş-albilor şi a spus că ar vrea să ajungă la Bucureşti , ca să urmărească live întîlnirea.

Răducioiu a transmis chiar un mesaj echipei: "Să învingeţi şi pentru mine! E cel mai important meci şi ar fi fantastic să cîştigaţi. Nu contează cu cît, victorie să fie!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  16 Martie 2010, 19:29

la multii ani radule te asteptam mai repede la dinamo. sigur te vei intoarce

 •  16 Martie 2010, 12:40

Caracterul romanului nu ne uitam la calitatea omului indiferent de domeniul in care activeaza ci cautam alte chichitIn vest suntem renumiti pt caracterul indoielnic si gandirea primitiva aci radu hagi nadia tiriac nastase sunt foarte bine primiti iar noi nu stim sa ne respectam v alorile Italienii il sustin pe mutu foarte mult iar tv noastre si suporterii il huiduie Am auzit multi italieni care au zis ca nu e corect ca mutu sa ia mai mult de 3 luni iar noi ..Canavaro na patit nimic si e a luat.

 •  16 Martie 2010, 12:35

Sunt foarte bucuros ca si mari jucatori ai stelei tin cu noi ca vladoiu sau oprita si in comparatie cu steaua dinamo nusi uita fostele glorii sii invita la meci tin mereu Multi jucatori de la noi au jucat la echipe mari ca radu/ milan,marica stutgart ,contra milan niculae sporting cupa uefa,lupescu capitan leverkusen,lupu atena klein,munteanu koln.De la voi hagi luat cu japca de la sportul a facut tusa la madrid si barca unde sefu era baciu dar de la craiova.Sunteti nuli nu cresteti jucatori

Vezi toate comentariile (13)
Comentează