FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ, AZI ORA 21.30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mesajul lui Răzvan pentru Alexandru Tudor: "Atenţie la şmecheria clujenilor!"

Lucescu Jr. se teme că clujenii vor primi penalty în Giuleşti
Lucescu Jr. se teme că clujenii vor primi penalty în Giuleşti

Articol de - Publicat sambata, 24 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2011 21:10

Antrenorul Rapidului se teme că CFR-ul va primi penalty şi îi cere arbitrului să judece cu atenţie fazele.

Arbitrajul de care a avut parte CFR-ul în acest sezon, în special cel din meciul cu Vaslui, din etapa trecută, l-a speriat pe Răzvan Lucescu. Tehnicianul din Grant se teme mai ales de penalty-uri şi îi cere lui Alexandru Tudor, "centralul" partidei, să fie atent la atacanţii Clujului. "În atac, au fotbalişti tehnici şi extrem de rapizi. În plus, mai au o calitate, deţin acea şmecherie fotbalistică şi păcălesc arbitrii cu uşurinţă. Trebuie să fim atenţi la recuperările pe care le încercăm în propriul careu. Şi noi, dar şi arbitrul!", a spus Lucescu jr., care a mai adăugat şi că regretă eliminarea CFR-ului din Cupa României: "Acum, îşi vor canaliza toată forţa pentru campionat, e singura competiţie unde mai sînt angrenaţi".

Pune presiune pe Copos
Răzvan nu l-a uitat nici pe patronul George Copos, căruia îi transmite să păstreze atmosfera bună în vestiar. Antrenorul ţinteşte titlul, dar consideră că fără sprijinul finanţatorului va fi imposibil: "Şansele noastre la campionat ar fi foarte mari, dacă l-am simţi pe domnul Copos mai aproape de noi". Fostul selecţioner i-a reamintit astfel şefului din Giuleşti că, la finalul lunii, jucătorii alb-vişinii vor strînge două luni de cînd sînt neplătiţi. Cînd a venit în Grant, Lucescu a pus condiţia să nu existe întîrzieri cu salariile mai mari de 60 de zile!

"Sincer, nu cred că va fi un meci spectaculos, dar va avea ritm şi agresivitate. În fotbalul modern, aceste două lucruri nu pot lipsi de la un meci bun" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"Naşul" CFR-ului
Răzvan Lucescu are tradiţia de partea lui diseară. În cariera sa, antrenorul Rapidului i-a avut ca adversari pe clujeni de 8 ori în Liga 1, obţinînd patru victorii, două remize şi două înfrîngeri. Pe banca Rapidului a pierdut un singur meci împotriva ceferiştilor, în deplasare. Ba mai mult, fostul selecţioner nu a pierdut niciodată "acasă", impunîndu-se de trei ori în precedentul său mandat în Grant şi obţinînd o remiză pe cînd o antrena pe FC Braşov. "Am pregătit partida pentru a cîştiga, aşa fac mereu. Însă, pe parcursul meciului, planurile se pot modifica, aşa cum am păţit-o cu Dinamo, cînd Herea a fost eliminat", a spus Răzvan.

S-a rupt Surdu
Pe lîngă Herea şi Alexa, suspendaţi, Răzvan nu-l va putea folosi în această seară nici pe Romeo Surdu. Atacantul, care oricum nu era anunţat ca titular, nu va face parte din lot, după ce la antrenamentul de ieri dimineaţă a acuzat probleme musculare şi a fost nevoit să iasă pe marginea terenului. Fostul stelist va efectua luni un RMN pentru a vedea dacă accidentarea sa e serioasă.

Emoţii cu "Robocop"
Lucescu ar mai putea primi o lovitură înaintea meciului cu CFR Cluj. Coman e incert pentru întîlnirea din această seară, după ce toată săptămîna s-a pregătit separat. Portarul care s-a împăcat recent cu galeria s-a lovit în partida cu Dinamo (0-0), în urma unui duel cu Kone, însă a rămas pe teren pînă la final, chiar dacă a şchiopătat vizibil. Entorsa pe care a suferit-o în Ştefan cel Mare l-a împiedicat să se antreneze la capacitate normală în această săptămînă, iar Răzvan nu ştie încă dacă va putea miza pe el. Dacă Dani nu va putea evolua, Straton e cel care îi va lua locul.

Cu CFR, la fel ca şi cu PSV
Membrii galeriei au cerut conducerii să fixeze preţuri mai mari la bilete pentru ca suporterii să poată contribui astfel la plata datoriei către CS Rapid. Totuşi, pînă aseară, în două zile de cînd au fost scoase spre comercializare, se vînduseră doar 1.500 de bilete, în condiţiile în care giuleştenii nu au nici măcar un abonat în acest sezon! Cel mai ieftin tichet de intrare la meciul cu CFR costă 20 de lei, la fel ca şi la meciul de joia viitoare, cu PSV, de pe Naţional Arena.

Inbox
- Răzvan regretă că nu-l va putea folosi diseară pe Herea, fotbalist ce a fost eliminat în etapa trecută, împotriva lui Dinamo: "Trei etape de suspendare mi se pare foarte mult pentru o fază la care ar fi putut la fel de bine să primească doar cartonaş galben".
- Deşi iniţial anunţaseră că biletele pentru meciul cu PSV, din Europa League, programat joia viitoare, de la ora 22:05, se vor comercializa doar la Naţional Arena, începînd de azi, fanii îşi pot cumpăra tichete pentru partida cu olandezii şi de la stadionul Giuleşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
double07
double07  •  25 Septembrie 2011, 22:15
Postat de opensource pe 24 Septembrie 2011, 16:16

DNA!!! :-))) La DNA!!! :-))))))

ai dreptate ! ar trebui sa treaca si pe la Vaslui !!

sergiulix
sergiulix  •  24 Septembrie 2011, 17:47

Da Razvane, atentie si la driblingurile lor, la pasele lor, la suturile lor, la toate combinatiile frumoase cu care ies din aparare. Daca esti atent la astea poti bate linistit, daca esti atent doar cand pica un jucator in careu poti sa nici nu te prezinti...

wessley
wessley  •  24 Septembrie 2011, 16:15

mikloszolt,sa ma cac in gulasul matii,futu-ti rasa matii de bozgor nenorocit.afara din tara cu ungurii.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează