FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mesajul rapidiştilor către gălăţeni: "Veniţi mai aproape, nu fiţi timizi!" :D

Articol de , - Publicat joi, 23 decembrie 2010 00:00

Sorin Frunză încă mai crede în şansele la titlu ale Rapidului şi consideră că Oţelului îi va fi greu să se menţină în frunte.


- Sorin, unde petreci Crăciunul?
- Acasă, la Galaţi, cu familia. Probabil mă voi duce la urat cu băiatul meu. Ce vrei? Sînt vremuri grele, mai fac rost de un ban.

- Îi mai dai şi lui Copos?
- Nu! Lui nu-i dau nimic, n-am de ce! Slavă Domnului, dînsul are destui bani.

- În vară, cînd ai venit în Giuleşti, te aşteptai să fii mai sus de locul 4 cu Rapidul la finalul anului?
- Cred că puteam să încheiem prima parte a campionatului pe un loc mai bun, dar nu e un dezastru. Noi sperăm în continuare la titlu, chiar dacă sînt 9 puncte între noi şi Oţelul. Am un mesaj pentru ei: veniţi mai aproape de noi, nu fiţi timizi.

"Oţelul nu e Urziceni"
- Merită gălăţenii să fie pe primul loc?
- Oţelul e lider pentru că a practicat un fotbal bun. Să vă spun ceva, chiar dacă am început fotbalul acolo, n-am nici un sentiment pentru această echipă. N-am de ce să o laud aiurea pentru că după ce am terminat junioratul, mi-a dat un şut în fund! Totuşi, îi felicit pe jucătorii de acolo pentru ce au realizat, să vedem dacă vor rezista în frunte pînă la final.

- De ce să nu reziste? Şi tu, cînd erai la Urziceni....
- Era altceva. Într-adevăr şi atunci lumea zicea de noi că nu vom putea ţine pasul, dar e o diferenţă. La Galaţi sînt numai copii pe care presiunea încă nu a venit. Or să vadă ei în ultima treime ce înseamnă să te baţi pentru atîţia bani.

- Vrei să-ţi închei cariera în oraşul natal?
- Nu se ştie niciodată, tot ce e posibil. Credeţi că mă aşteptam să ajung la Rapid la 32 de ani? Viitorul e plin de surprize. Cine ştie? În vară poate voi evolua la Oţelul.

- Şi încă o întrebare: Bornescu sau Coman?
- (Rîde) Amîndoi! Eu sînt mîndru că joc la echipa cu cei mai buni portari din România. Între ei nu e nici un scandal, fac mereu glume în vestiar şi sînt foarte apropiaţi. Vorbesc între ei mai mult decît discută cu noi, jucătorii de cîmp.

"Cu toate că sîntem pe locul 4, Steaua, CFR şi Dinamo se uită în sus la noi. E un sentiment frumos, însă trebuie să ajungem mai sus în clasament"
Sorin Frunză, mijlocaş Rapid


"Coman e bun, îşi va găsi echipă" :)

Impresarul Ana Maria Prodan susţine că giuleştenii vor să-l dea pe Mircea Bornescu (30 de ani) pentru a economisi salariul acestuia. Portarul cîştigă în Grant 160.000 de euro cu 20.000 mai puţin decît rivalul său pe post, Dani Coman (31 de ani). "Rapidul nu-şi permite să-i ţină pe amîndoi, dar Mircea nu se gîndeşte să plece. Eu cred în valoarea lui Coman. Îşi va găsi echipă acum sau în vară", a spus agentul. "Robocop" are clauză în contract conform căreia poate pleca gratis din Giuleşti.

Bozo e dorit în Rusia
Şansele lui Vladimir Bozovici (29 de ani) scad pe zi ce trece. Fundaşul muntenegrean intenţionează să refuze oferta Rapidului de 540.000 de euro pe trei ani pentru a-şi prelungi înţelegerea scadentă în vara viitoare. Motivul? Două formaţii din Rusia s-au interesat de el şi intenţionează să-i facă o propunere în ianuarie, cînd intră în ultimele 6 luni de contract. Dacă nu va semna prelungirea, Bozo nu va face pregătirea de iarnă cu echipa şi nici nu va mai fi folosit în retur .

"Răduţă nu se potoleşte!"
Preşedintele executiv al Rapidului, Dinu Gheorghe, îl sfătuieşte pe Lucian Răduţă (22 de ani) să nu mai piardă nopţile prin cluburi: "Va reveni la prima echipă cînd va demonstra că fotbalul e pe primul loc pentru el. Eu mă interesez de viaţa fotbaliştilor noştri şi am semnale că Răduţă e mai mult decît în vacanţă în aceste zile".

- Dinu "Vamă" spune că Rapid nu şi-l permite pe Moraes: "E o ţintă pentru noi la vară, acum nu avem bani. Am oferit 700.000 de euro cu TVA inclus pentru 70 la sută din drepturile federative asupra lui şi am fost refuzaţi".
- Golgeterul Rapidului în această toamnă, Ovidiu Herea a petrecut cîteva zile în vacanţă la Viena, dar a revenit marţi în ţară pentru a petrece Crăciunul alături de familie.
- Marian Iancu, patronul lui Poli Timişoara, despre Şumudică: "E greu să te evidenţiezi ca antrenor în Giuleşti. Acolo ies în faţă publicul şi atmosfera. Dorinel, Contra şi Sabău au demonstrat mai multe în acest campionat".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
adypechea
adypechea  •  25 Decembrie 2010, 19:00

aoleu zice ca ia dat cu sutul in fund :D pai de bun ce erai ba papagalule, cunosc doi fotbalisti in romania care numai papagalul e de ei :D Frunza asta , taran coclit si urlatorul ala de Maftei Rromu sa nu-i zic altfel.

rpancone
rpancone  •  25 Decembrie 2010, 12:25

se baga si tarani astia in seama cu rapidul forta rapid

cismasuciprian
cismasuciprian  •  23 Decembrie 2010, 15:24

lasa ca va da frunza un gol la galati si term el cu voi..nu voi cu el.......

Vezi toate comentariile (9)
Comentează