FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VOINŢA SIBIU, MÎINE ORA 20:30, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 / GSPTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mesajul Stelei către fani: ”Nu ne lăsaţi acum!”

La ultimul meci disputat de Steaua pe Naţional Arena au fost prezenţi 50.051 fani.
La ultimul meci disputat de Steaua pe Naţional Arena au fost prezenţi 50.051 fani.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2011 09:12

Prin intermediul secundului Edi Iordănescu, steliştii fac apel la fani să-i susţină în număr cît mai mare la partida de luni, cu Voinţa Sibiu.

Steaua mai are de disputat un meci în acest an, luni, cu Voinţa Sibiu, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi GSP TV. După ce au bătut recordul de audienţă pe Arena Naţională, strîngînd 50.051 de spectatori la întîlnirea cu AEK Larnaca, scor 3-1, jucătorii lui Ilie Stan se tem să nu aibă un stadion gol cu sibienii.

"Toată lumea vorbeşte doar de meciul cu Twente, dar aţi uitat că mai jucăm şi cu Sibiul? Păi, ce facem, campionatul i-l lăsăm lui Dinamo? Jucătorii Stelei au spus că dacă vor veni mai puţin de 30.000 de oameni la stadion luni seară, ei nu garantează victoria!", le-a transmis Edi fanilor.

Bilete doar la primul inel
Pentru că nu se aşteaptă la o superaudienţă, conducerea roş-albaştrilor a decis să închirieze doar primul inel al Arenei Naţionale. În plus, preţul biletelor este unul mic: 5 lei la peluză, 10 lei la tribuna a II-a, 15 lei la VIP 3, 20 de lei la VIP 2, 40 de lei la VIP 1.

Audienţele Stelei pe Arena Naţională
Meci Scor / Competiţie / Nr. spectatori
Steaua - Rapid 0-0 / campionat / 41.432
Steaua - Maccabi 4-2 / Europa League / 31.123
Steaua - Chiajna 2-1 / campionat / 12.684
Steaua - Braşov 1-0 / campionat / 7.543
Steaua - CFR Cluj 1-1 / campionat / 35.000
Steaua - AEK Larnaca 3-1/ Europa League / 50.051

Nikolici, opţiune pînă-n mai

Team-managerul lui Poli Timişoara, Daniel Stanciu, a dezvăluit că Steaua va putea face o ofertă pentru atacantul muntenegrean Stefan Nikolici pînă în mai, anul viitor. "E stipulat clar în contract că steliştii au prima opţiune în achiziţionarea lui Stefan. Pînă în prezent, ei nu şi-au manifestat această intenţie, dar mai au timp pînă în mai. Personal însă, mi-aş dori ca acesta să revină la Poli!", a declarat Stanciu. Dacă-l doreşte definitiv, Gigi Becali va trebui să plătească 600.000 de euro pentru achiziţionarea vîrfului.

Brandan şi Bourceanu anti-Costea
Gigi Becali a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, conform căreia mai mulţi jucători s-ar fi opus titularizării fraţilor Costea în derby-ul cu Dinamo. "Da, e adevărat că înainte de acel meci, Brandan mi-a transmis că el, Bourceanu şi alţi doi jucători ar putea avea ceva probleme la picior dacă vor juca fraţii Costea!", a spus patronul roş-albaştrilor.

"Mihai şi Florin pot fi salvaţi!"
Fostul mare număr şapte din Ghencea, Marius Lăcătuş, a rămas printre puţinii susţinători ai fraţilor Costea. "Mihai a marcat cu Dinamo şi cu CFR, iar Florin a dat goluri cu Maccabi şi cu Oţelul. Ei se pot integra la Steaua, dar e important să-i aduci pe drumul ce bun. Nu cred că e cazul ca ei să fie mereu puşi la zid. Eu cred că cei doi vor ajunge să dea totul pentru Steaua", a comentat "Fiara" la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
ravanelly
ravanelly  •  18 Decembrie 2011, 18:36
Postat de armion pe 18 Decembrie 2011, 14:47

Stelemistilor Sa vad maine cati spectatori aveti. Aceia sunt fanii vostri!

oricum vor fi mai multi decat ar putea sa vina pe stadionul lui dinamo. daca putem sa il numim stadion!

carol_k
carol_k  •  18 Decembrie 2011, 18:25

Daca joaca macar unul din fratii Costea nu mai aveti viata cu noi...Pot da si 5 goluri jignirea adusa este prea mare ca sa-i iertam asa repede.

puiubus1972
puiubus1972  •  18 Decembrie 2011, 16:05
Postat de leonv pe 18 Decembrie 2011, 12:29

Mestere ,marea majoritate a fanilor stelei sint decreteii lui ceausescu care se nasteau programati cu steaua in creier este de admirat devotamentul tau fata de echipa dar cum poti sa te duci la un meci cand patronul te face derbedeu,golan eu sint dinamovist din 74 dar eu nu ma regasesc in spiritul actualei echipe si refuz sa ma duc la meci sa vad o echipa slaba ,fara investitii ,fara stadion acceptabil pentru vremurile actuale .

Prietene, eu am impresia ca nu vezi bine in ce tara traiesti!!!!! De unde vrei tu stadioane luxoase, jucatori de milioane de euro? Vremurile actuale vezi-le in tara ta, nu pe la straini. Economia Romaniei e praf si tu vorbesti aiurea...De fapt, si tu esti praf ca si economia tarii asteia!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close