FOTBAL  »  Superliga  »  PROMO

Mihai Pintilii nu poate înţelege criza de identitate prin care trece Steaua: "Îmi venea să le rup sigla din piept şi să le-o pun pe cea veche!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 martie 2015 02:08

Mihai Pintilii, 30 de ani, a povestit că şi-a recăpătat plăcerea de a juca fotbal în mandatul lui Edward Iordănescu la Pandurii. Fostul jucător al Stelei a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor şi nu a evitat nici răspunsurile legate de formaţia din Ghencea.


Mijlocaşul nu poate înţelege criza de identitate prin care trece Steaua şi mărturiseşte: "Îmi venea să le rup sigla din piept şi să le-o pun pe cea veche".

Pintilii are o explicaţie pentru forma slabă a roş-albaştrilor, despre care crede că sînt mai valoroşi decît formaţia care cîştiga două titluri la rînd. 

Interviul complet cu Mihai Pintilii îl găseşti în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor şi online, pe platforma digitală, aici!

Ce alte subiecte poţi citi exclusiv print în ediţia de azi:

✓Steaua, distrugătoarea de tinere talente » Care e ultima victimă a formaţiei din Ghencea

✓Ciobotariu recunoaşte că ASA Tg. Mureş se gîndeşte la titlu: "Visăm noaptea, dar dimineaţa ne trezim!"

✓Povestea campionului european de box thailandez, Cezar Buzdugan: "Îmi doresc să ajung campion mondial"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
manty_one
manty_one  •  18 Martie 2015, 12:42
Postat de qwerty007 pe 18 Martie 2015, 02:34

Alt stelist de mic !! Nu poti sa faci astfel de declaratii cand joci la alta echipa ! La astfel de declaratii se taie din salariu,Cred ca asta e prost de mic,defapt!. Sa vad in Germania astfel de declaratii inculte....sanse zero !

ba b0u cu opinci,e o declaratie data dupa meci...ori nu mai are voie omul sa-si dea cu parerea?daca ai fi vazut meciul probabil ai stii ca Pintilii a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai Pandurilor,esti prea incuiat sa intelegi ceva din toate astea...mare e gradina ta Doamne!! penibilule!!

para.para
para.para  •  18 Martie 2015, 12:37

Omul ae dreptate. Jucand intr-un campionat planetar unde avea in fata ochilor numai embleme de Real, Barca, MU, Bayern, City, Liverpool, PSG, Benfica, Ajax etc, moldoveanu nu poate digera steaua in 8 colturi.

decuadi
decuadi  •  18 Martie 2015, 12:31
Postat de qwerty007 pe 18 Martie 2015, 02:34

Alt stelist de mic !! Nu poti sa faci astfel de declaratii cand joci la alta echipa ! La astfel de declaratii se taie din salariu,Cred ca asta e prost de mic,defapt!. Sa vad in Germania astfel de declaratii inculte....sanse zero !

esti bun ma chiuverti. esti un specialist! si esti fan de 5 ani maxim, la o echipa sintetica. o echipa ce a ajutat un escroc sa faca bani si pe urma.. la groapa istoriei cu ea si cu jjeegguurriiile ei de fani... adica voi ungurienii si redusii din ardeal.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează