FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Rotaru a cerut să intre de urgență în direct și a avut un derapaj nemaiauzit: „Sunteți un mincinos patologic și un rapidist frustrat!”

Mihai Rotaru, acționarul Universității Craiova
Mihai Rotaru, acționarul Universității Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2024 19:52 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 20:45

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a cerut să intre în direct la TV, deranjat de o informație oferită de Decebal Rădulescu. Omul de afaceri a avut apoi un derapaj nemaiauzit la adresa jurnalistului.

Decebal Rădulescu a transmis la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport, că mai multe persoane dintr-o comună olteană primesc bilete gratis pentru meciurile Universității Craiova.

Rapid - FCSB se joacă fără spectatori! Cui îi aparține decizia
RAPID - FCSB
Rapid - FCSB se joacă fără spectatori! Cui îi aparține decizia

Când a auzit, Mihai Rotaru a cerut de urgență să intre în direct și a lansat un atac plin de jigniri la adresa jurnalistului. Tonul celor doi a fost ridicat pe parcursul discuției.

Mihai Rotaru, derapaj în direct: „Un mincinos patologic, rapidist frustrat”

„Ce e mizeria asta? Ce treabă are Universitatea Craiova cu comunele care duc oameni la meci. Uitați-vă la ce declarați”, a spus Mihai Rotaru, în primă fază. Decebal Rădulescu i-a răspuns: „Mă uit foarte bine. Nu am zis că-i duce Universitatea Craiova”.

Apoi a început tirada lui Rotaru: „Sunteți un mincinos patologic și asta faceți mereu. Ați zis că la Universitatea Craiova s-a făcut o beție. Nu e adevărat și v-am mai zis”.

Pe un ton ridicat, Decebal Rădulescu i-a replicat: „A, v-ați adus acum aminte și veniți cu asta”.

„Acest rapidist frustrat minte. Să spună că a fost prost informat că a fost beție la Craiova. Să își ceară scuze!”, a cerut Rotaru, în timp ce Decebal Rădulescu și-a susținut afirmația făcută în trecut: „Am zis că este indisciplină la echipă și s-au făcut beții la Craiova”.

Înainte ca intervenția să se încheie, Rotaru a venit cu o ultimă replică: „Nu amestecați Craiova în lucrurile astea. Ați insinuat că Universitatea dă bilete gratuite în campanie electorală”.

Înainte de încheierea emisiunii, Decebal Rădulescu i-a cerut scuze lui Mihai Rotaru: „Am puterea să îi cer scuze domnului Rotaru, dacă se consideră că am greșit! Poate am exagerat puțin”.

Mihai Rotaru: „Există o probabilitate ca Mitriță să plece”

Înainte de discuția aprinsă cu Decebal Rădulescu, într-o intervenție cu puține minute înainte, Rotaru a declarat că există o șansă ca Alex Mitriță să plece de la Universitatea Craiova la vară.

„Vedem ce se va întâmpla cu Mitriță. Există o probabilitate să plece. Noi vom lua în calcul strategia ținând cont de această variantă. Cu sau fără Mitriță, Baiaram, Bancu, Screciu, noi luăm tot în calcul”, a declarat Rotaru, potrivit sursei menționate.

VIDEO. Rapid - Universitatea Craiova 1-2 » Constantin Gâlcă, declarații după victoria obținută în Giulești

Citește și:

Rapidiștii se sfâșie între ei: „Nu știu pe ce criterii a fost adus în club!”
RAPID
Rapidiștii se sfâșie între ei: „Nu știu pe ce criterii a fost adus în club!”
Cotele au luat-o razna la meciul din Superligă decisiv pentru salvarea de la retrogradare
PLAY-OUT
Cotele au luat-o razna la meciul din Superligă decisiv pentru salvarea de la retrogradare

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (87)
kuba
kuba  •  03 Mai 2024, 11:47
Postat de nilton pe 02 Mai 2024, 21:20

o avea Rotaru pacatele lui dar cand vine vorba de decebal radulescu chiar are dreptate si s-a exprimat extrem de elegant.Decebal radulescu este adfus in emisiuni ca sa joace rolul cu Danielei Crudu.

Altul in papuci!

Octavianus1923
Octavianus1923  •  03 Mai 2024, 11:43
Postat de black_stone pe 02 Mai 2024, 18:14

in acel moment echipele din l3 nu aveau sustinere financiara sau pur si simplu nu au vrut sa promoveze . Dupa tine trebuia sa nu avem fotbal in orase precum craiova . timisoara . resita si pitesti ( orase care aveau sustinere si public)`decat in judeteana ( ca sa era corect) .ai fi vrut ca un oras cu 300 000 de locuitori sa vada meciuri pe oblemenco cu marsani, plenita .orodel nu i asa? te bucurai nespus cred...:))

Nu ma bucuram cum nu ma bucur ca sunt 2 Craiove, 2 Stele daca vrei, 3 Dinamo etc. Sunt rapidist din tata in fiu dar sunt si microbist și consumator de fotbal. Anomalia pe care eu o "reclam" vine din diferența unitatilor de masura cu care se imparte dreptatea. Mergând pe logica ta pe care o respect și o inteleg, iti pare normal atunci ca o echipa ca Rapid sa fie singua retrogradata pt insolventa ?moment dupa care toate regulamentele s au schimbat si alte echipe au continuat in prima liga bine merci ? Si tot pe logica ta OK campioana unei mari iubiri pe care o stiu pe de rost de la Lung la Camataru a meritat sa fie invitată direct in liga a 2 a ,Rapid de ce a luat-o din liga a 5 a ? De ce ne au impins pana in prapastie cand sportiv promovase iar pe burta goala ? Daca tu vezi logica lumineaza ma pt ca eu nu o vad nu pot sa uit si nici sa iert. FZR ! si Sărbători fericite !

nilton
nilton  •  02 Mai 2024, 21:20

o avea Rotaru pacatele lui dar cand vine vorba de decebal radulescu chiar are dreptate si s-a exprimat extrem de elegant.Decebal radulescu este adfus in emisiuni ca sa joace rolul cu Danielei Crudu.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează