FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 1-5

Mihai Stoica a contribuit, fără să vrea, la ascensiunea marilor rivali » MM i-a făcut lideri!

Declaraţiile lui Mihai Stoica i-au motivat pe
Declaraţiile lui Mihai Stoica i-au motivat pe "cîini"

Articol de - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 22:31

Ciobotariu îi motivează pe dinamovişti scriindu-le pe tabla din vestiar declaraţiile batjocoritoare ale stelistului şi ale altor oameni de fotbal. ”Turbăm cînd vedem ce se spune despre noi!”, afirmă roş-albii


Tocmai în sezonul în care i se prevestea prăbuşirea, Dinamo este prima în Liga 1. Are cel mai mai bun atac, cea mai bună apărare, alături de rapidişti, dă primii doi golgeteri ai campionatului, Niculae şi Dănciulescu, plus cel mai bun pasator, Cătălin Munteanu, la egalitate cu Adailton! Antrenorul Liviu Ciobotariu este iar omul zilei în Liga 1, la doar cîteva zile după ce fusese contestat din interior, atît de către acţionari, cît şi de către fani.

"Cîinii" au dezvăluit una dintre metodele succesului paradoxal. "Ciobi ne pune pe tabla de scheme, în vestiar, citate din «specialiştii» vremii, în care sîntem fie admonestaţi, fie apostrofaţi, uneori chiar batjocoriţi. Cum a fost şi părerea emisă de Mihai Stoica, în cantonamentul de vară, conform căreia ar trebui să fim fericiţi dacă prindem locul 10... Uneori, şi declaraţiile răutăcioase şefilor noştri apar pe perete, ne motivează şi ei", au povestit ieri mai mulţi jucători.

"Linişte n-am avut niciodată!"
Tehnicianul de 40 de ani rămîne calm şi vorbeşte aşezat după ultimul succes, 5-1 pe terenul Petrolului:
- "Am jucat aproape de ceea ce vreau eu de la echipă. Ce aţi văzut la Ploieşti nu este maximum din ce putem. Se poate şi mai mult, deşi acesta a fost jocul cel mai bun al nostru din acest campionat. Ca eficienţă, reuşite, posesie, bloc funcţional".
- "Linişte n-am avut niciodată. În vară, în timpul cantonamentului din Austria, se căutau 100 de antrenori care să mă schimbe. Eu încerc să-mi fac meseria, nu mă gîndesc la discuţii din afara grupului, altfel o iau razna. Trebuie să am un moral bun, ca să transmit o stare de bine şi elevilor mei".
- "Să n-aud de tiki-taka! OK, o să punem meciul în vestiar şi sigur o să-i felicit pe toţi. Trebuie, e momentul lor, merită".
- "Îmi place să-i văd pe jucători că se oftică dacă iau gol şi la 3-0 pentru noi, pe final de meci. Nu vrem să doborîm recorduri, vrem să fim primii mereu! În clasament, în defensivă, în ofensivă. E ambiţia mea şi-a băieţilor".

"Ciobi e cea mai bună alegere pentru actualul Dinamo. A ştiut să pună în valoare nişte jucători de clasă, la nivelul Ligii 1"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
evercorect
evercorect  •  29 Septembrie 2011, 05:50

3. ma duc mai departe...ca tot am vazut comm-uri...unele chiar realiste...si ma refer la antrenorul echipei Dinamo...sunt de acord ca Liviu Ciobotariu este un antrenor, inainte de acest moment, fara rezultate....si lipsa unui "trecut" poate ii determina modestia..nu pot sa spun acum...acest om, daca isi va pastra pe viitor aceasta atitudine fata de propriii juatori, fata de opinia publica, va avea un viitor mare(special am evitat sa spun "fata de conducere"-si asta cel putin pana cand d-l Borcea nu va intelege si trata ca atare un antrenor care i-a salvat bugetul ptr luna de miere:)))....

evercorect
evercorect  •  29 Septembrie 2011, 05:43

so... 1. Dinamo este azi pe primul loc(fara ajutorul d-lui borcea..?:))presupunem ca, fiind plecat in luan de miere nu are timp de "jihad-uri":)).. 2. Dinamo, desi rautaciosii spun ca petrolistii au stat capra, au facut cel mai exact meci al lor de pana acum...nu cred in filmele cu tradarea ploiestenilor avand in vedere importanta meciului pentru oras si atitudinea spectatorilor pana la capat(una din care fanii cainilor au numai de invatat-si aici ma bucur ca ultrasii dinamovisti nu au avut acces, nu au avut ocazia sa strice sarbatoarea fotbalului din ploiesti cu ocazia inaugurarii)...

maidanezuro
maidanezuro  •  28 Septembrie 2011, 17:58

Respect Ciobi, esti un antrenor mult mai echilibrat si mai cu bun simt decat orice falos chibit care lustruieste bancile in liga asta saraca! Cand te uiti la Diabate, Scarlatescu, Scarlatache si multi altii care nici macar nu stiu sa stea in ghete...imi vine sa te aplaud cand ma uit pe ce loc esti! Felicitari!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează