FOTBAL  »  Superliga  »  DOSAR PENAL

MM Stoica, reacție în dosarul în care a fost audiat și Daniel Niculae: „Ăsta e suporter?! Probabil se ocupă cu altceva!”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2024 22:20 / Actualizat joi, 14 martie 2024 22:51

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a comentat știrea zilei, faptul că Daniel Niculae, președintele FC Rapid, a fost chemat la audieri într-un dosar în care 16 dintre cei 17 suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore.

În această dimineață, președintele FC Rapid, Daniel Niculae, a fost dus la secția de poliție și audiat vreme de două ore într-un dosar în care procurorii anchetează constituirea unui „grup infracțional organizat la care au aderat mai multe persoane și care avea drept scop introducerea și folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal, în timpul desfășurării meciurilor, tulburarea ordinii și liniștii publice prin violențe asupra bunurilor și distrugerea suprafeței de joc prin folosirea materialelor pirotehnice”.

Niculae este singurul dintre cei 17 suspecți care nu a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat în libertate după ce le-a transmis procurorilor că banii pentru galerie despre care vorbea în apelurile telefonice ar fi fost destinați exclusiv scenografiilor.

De asta nu a fost reținut Daniel Niculae! » Cum s-a apărat la audieri + Ipoteza anchetatorilor: acesta ar fi traseul torțelor până la meciuri!
DOSAR PENAL
De asta nu a fost reținut Daniel Niculae! » Cum s-a apărat la audieri + Ipoteza anchetatorilor: acesta ar fi traseul torțelor până la meciuri!

În urma perchezițiilor la domiciliu efectuate de autorități la 19 locații, oamenii legii au descoperit „mai multe materiale pirotehnice, arme de foc letale, arme albe și sume de bani”.

Rivalul lui Daniel Niculae din Superligă, Mihai Stoica, oficial la FCSB, a reacționat la această veste.

Mihai Stoica: „Sunt alături necondiționat de Daniel Niculae”

„Am văzut o chestie cu trafic de arme şi am zis: «Bă, nu cred nu se poate aşa ceva». Un om nu poate ascunde asemenea lucruri.

Eu sunt alături necondiţionat de Daniel Niculae. Am spus-o, o repet, este un om pe care îl simpatizez şi îl apreciez”, a spus oficialul FCSB în prima fază la OrangeSport.

MM a adăugat: „O echipă fără suporteri, fără ultrași, nu există. Noi am avut o perioadă în care nu mai aveam ultraserie şi erau 3.000 de oameni la meci. De când a venit Peluza Nord, avem 10-15 mii, este logic să fiu apropiat.

Pe vremuri, în Ghencea aveam întâlniri săptămânale cu liderii. Tot timpul i-am sprijit cum am putut. Ştiu că a fost bătaia aia cruntă, chiar sinistră, în curtea unei biserici, ce s-a întâmplat între ultraşii dinamovişti şi cei de la CSA combinaţi cu cei de la Arad...

Acum, se dă cu torţe pe stadion, ai văzut ce e în Grecia. Ne place să vedem o scenografie ieşită din comun. Nu demult ne uitam la ce spectacol pirotehnic era pe Marakana. Când se dă în tribune, ne place. Legea e lege, trebuie respectată. Mai departe de arme, nu ştiu absolut nimic”.

Mihai Stoica: „Dacă are asemenea arme, probabil se ocupă cu alte chestii!”

Referitor la suspecții descoperiți cu arme la domiciliu, Mihai Stoica a spus:

„Nu cred că meseria lui este de suporter. Probabil că omul se ocupă cu alte chestii dacă are asemenea arme. Există mulţi infractori în România. Au găsit armele astea la un suporter? Au găsit la un tip care se ocupă de aşa ceva şi mai merge şi la meci”.

Tot despre acest subiect:

Ce a postat Daniel Niculae, în ziua în care a fost audiat
RAPID
Ce a postat Daniel Niculae, în ziua în care a fost audiat
CS Rapid și Dan Șucu aruncă vina dintr-o parte în alta: „E răspunderea FC Rapid” versus „Nu noi păzim stadionul! Vorbiți cu proprietarul”
DOSAR PENAL
CS Rapid și Dan Șucu aruncă vina dintr-o parte în alta: „E răspunderea FC Rapid” versus „Nu noi păzim stadionul! Vorbiți cu proprietarul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
vasile_69
vasile_69  •  15 Martie 2024, 10:25

MM-ule vedeti-va tata de fotbal ca jucati balet de proasta calitate ! Jucati fotbal modern asa cum juca Steaua 1986 cu atingeri din prima, nu ne bazam pe Coman si Olaru si ii trecem cu vederea pe ceilalti care joaca orice altceva, doar fotbal nu joaca ! Tarnovanu nu iese la centrari , nu este concentrat la joc, faceti- i vant din poarta si bagati-l pe Vlad , ca a ruginit pe banca ! Altfel, pierdeti iar campionatul !

HadesStar
HadesStar  •  15 Martie 2024, 09:35

Infractor la infractor nu isi scoate ochii... O iubire Jilaveasca pot sa spun ... :P

Shogun01
Shogun01  •  15 Martie 2024, 09:12
Postat de aspida pe 14 Martie 2024, 23:25

MM-ului ii place sa vada o scenografie iesita din comun, se refera la aia cu Doar Dinamo Bucuresti, n-o poate uita.

este pe viata, intrata in ADN

Vezi toate comentariile (17)
Comentează