FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

Arbitrul cerut de MM Stoica la finala Farul - FCSB: „O spun clar și răspicat!”

Mihai Stoica, la Orange Sport
Mihai Stoica, la Orange Sport

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 20:08 / Actualizat luni, 15 mai 2023 20:45

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general de la FCSB, îl cere pe Ovidiu Hațegan (42) arbitru VAR la meciul cu Farul de duminica viitoare, posibil decisiv în lupta la titlu. 

Duminică seara, la Ovidiu va avea loc cel mai fierbinte meci din acest play-off. Farul va primi vizita FCSB-ului într-un meci cu titlul pe masă, care le-ar aduce dobrogenilor titlul de campioni în eventualitatea unei victorii.

Înaintea finalei pentru trofeu, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, solicită un arbitraj corect, imparțial. MM a rostit un nume de arbitru pe care-l dorește la „butoane” în camera VAR: Ovidiu Hațegan, cel mai eficient arbitru din SuperLigă la capitolul greșeli remediate.

Explicația pentru forma senzațională a lui Florinel Coman: „S-a trezit la 3 dimineața pentru asta, așa s-a schimbat”
FCSB - CFR CLUJ 1-0
Explicația pentru forma senzațională a lui Florinel Coman: „S-a trezit la 3 dimineața pentru asta, așa s-a schimbat”

Mihai Stoica îl cere pe Ovidiu Hațegan în camera VAR la Farul - FCSB

„Eu nu atac pe nimeni, dar vreau doar atât, și o spun clar și răspicat: vreau imparțialitatea brigăzii de arbitri la finala campionatului! Asta vreau! Au fost multe greșeli, foarte multe greșeli împotriva noastră în play-off.

Trei penalty-uri nedate la meciul cu Craiova, adică două puncte pierdute. Apoi ce s-a întâmplat în Giulești, două cartonașe roșii și două penalty-uri neacordate. Ieri am văzut un arbitraj excepțional, asta vreau și cu Farul.

Nu am ce arbitru (n.r. - central) să aleg, dar aș vrea foarte tare să fie Hațegan la VAR”, a precizat Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica: „Kovacs a comis multe greșeli anul ăsta”

MM nu a numit și „centralul” dorit contra Farului. A sugerat, însă, că nu-l vede pe Istvan Kovacs potrivit:

„Normal ar fi ca pe teren să avem arbitrul cel mai în formă. La câte greșeli a comis Kovacs anul ăsta, la câte penalty-uri s-au dat de către VAR cu el pe teren... (n.r. - întrebat dacă nu nu este Kovacs cel mai bun arbitru român al momentului)

Kovacs a fost la meciul tur din play-off și a arbitrat foarte bine. OK, penalty-ul nu l-a văzut, dar l-a acordat la VAR în câteva secunde. În rest, nimeni nu-i poate reproșa nimic”.

GSP.ro a informat astăzi că este improbabil ca Istvan Kovacs să fie delegat la centru la Farul - FCSB, iar Hațegan în camera VAR. Motivul este relația rece dintre cei doi, care nu ar accepta să colaboreze.

În aceste condiții, variante sunt ca Istvan Kovacs să fie delegat „central”, iar în camera VAR altcineva decât Ovidiu Hațegan, sau ca Hațegan să fie la VAR, iar „central” altul decât Istvan Kovacs.

Citește și: 

7 informații esențiale înainte de Farul - FCSB, meciul care poate decide campioana

Hagi, atac cu talpa la jucătorul de la FCSB: „Să nu îi aduc aminte când plângea pe teren la 0-10! Poate o să plângă iar, cu Farul!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (26)
dansy
dansy  •  16 Mai 2023, 10:56

Cât tupeu la acest pușcăriaș!

doriansky
doriansky  •  16 Mai 2023, 08:09

Daca o spune michele "clar si raspicat" atunci n-are cum sa faca ***' Vasaras altfel! Zilele viitoare stabileste (dupa consultari cu vali argaseala, gheorghe becali si sinodu de la cea mai apropiata manastire de Constanta) cine va fi la tuse. Kovacs nu suficient de bun da' sunt acceptati alti arbitrii care au facut greseli anu asta doar daca au fost in favoare fecesebeului ... altfel n-au voie nici sa se apropie la mai putin de 1 km de stadion in ziua meciului. ... n-avem ce face, ca asa a zis specialistu' in orice sport, invitat permanent la emisiuni si detinator de cazier. Bafta!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Steli_333
Steli_333  •  16 Mai 2023, 03:30

Așa vrea MM (Marea Mămăligă)?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează