FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, anunț categoric în privința celor 3 jucători ucraineni: „Nu se pune problema!”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2022 22:23 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 22:45

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a negat aducerile internaționalilor ucraineni de la Dinamo Kiev și Șahtior, Sergiy Sydorchuk (30 de ani, mijlocaș defensiv), Taras Stepanenko (32, „închizător”) și Sergiy Kryvtsov (31, stoper) la roș-albaștri.

După ce Gigi Becali anunța că îi va lăsa pe cei 3 ucraineni să se cazeze la baza celor de la FCSB și să facă antrenamente cu elevii lui Toni Petrea, latifundiarul spera că îi va convinge să semneze cu roș-albaștrii  până la vară.

Marius Șumudică a semnat! Românul revine pe bancă și se pregătește pentru duelurile din Liga Campionilor!
ARABIA SAUDITĂ
Marius Șumudică a semnat! Românul revine pe bancă și se pregătește pentru duelurile din Liga Campionilor!

Aceștia au refuzat momentan să joace pentru FCSB, iar Mihai Stoica este de părere că cei 3 își pot găsi în orice moment echipe mai bune decât FCSB datorită valorii lor.

„Nu există nicio situaţie cu cei trei jucători. Sergiy Sydorchuk dacă voia să joace fotbal juca oriunde. Sydorchuk a venit astăzi în bază doar ca să-l acompanieze pe nea Mircea. Ca om face o impresie extraordinară. Nu se pune problema acum despre FCSB. Eu unul nu îmi permit să vorbesc de altceva când oamenii mor acolo (n.r. - Ucraina). Omul a venit să viziteze, a venit să vadă condiţiile unde stau oamenii ăştia refugiaţi care au fost ajutaţi de Becali. 

Chiar am primit o scrisoare de la Igor (n.r. - Surkis, patronul lui Dinamo Kiev) care ne mulţumeşte. Gigi ajuta refugiaţi anonimi, cum să nu ajute echipe de fotbal? Mircea Lucescu nu a mai fost de mult la noi în bază, dar acolo s-au făcut multe”, a declarat Mihai Stoica potrivit Telekom Sport.

Mircea Lucescu: „Cât timp în Ucraina se moare, nu se pune problema să joace”

Nu se pune problema de jucători. Gigi Becali s-a oferit și să îi primească la antrenamente, dar nici nu se pune problema să joace, pentru că nu se poate, nu ar fi corect. Sunt aici, au venit de mai mult timp, au stat trei zile la George Copos la Crown Plaza, după s-au mutat în Pipera, unde sunt cu familiile lor. Fiecare dintre ei are câte trei copii, soția lui Sydorchuk așteaptă al patrulea. Nu se pune problema, cât timp acolo se moare, ca ei să joace fotbal 

Am căutat locuri de cazare și posibilități de antrenament pentru echipa U19. Am vrut să jucăm la București. Am vorbit cu Gigi, s-a oferit să preia echipa. Sunt condiții foarte bune. Am văzut baza, este foarte bună. Nu putem decât să îi mulțumim pentru această ospitalitate, pentru generozitatea lui 
- Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

Citește alte știri din Liga 1:

Acuzații incredibile la adresa lui Mircea Lucescu: „N-am mai fost convocat din cauza lui. Ăștia de la București erau tartori!”

Victor Pițurcă, pregătit să schimbe taberele: „Dacă mâine FCSB se va numi Steaua, eu voi ține cu Steaua”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (10)
florianveress
florianveress  •  24 Martie 2022, 12:30

Iar jiji zice una, Locuitorul din cutia de carton, alta!

ripensistu
ripensistu  •  24 Martie 2022, 12:12

Mimi este la fel precum obiectul pe care il avea in cap.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  24 Martie 2022, 07:15

Memegerul general spune cam voalat ca cei 3 sunt niste oameni extraordinari, avand calitate, dar nu prea sunt de nivelul echipei fecesebe . Ce fariseu !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează