FOTBAL  »  Superliga  »  ZONA VERDE

Mihai Stoica: "L-am dorit pe Liviu Ganea, dar nu l-am putut transfera"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

Conducătorul Unirii Urziceni a declarat că este interesat de George Ogăraru, pus pe liber de Ajax, dar şi de jucători care evoluează în prima ligă din România

"Din varii motive nu am reuşit să transferăm jucătorii pe care îi doream, nu am vrut să aducem alţii doar ca să avem lotul mai mare. Eu l-am informat pe patron că avem nevoie de jucători, dar i-am zis că putem merge mai departe şi aşa în condiţiile în care nu se accidentează jucători importanţi. Nu a fost aşa, dar nu sîntem într-o situaţie disperată. Chiar dacă nu vom prinde Europa League nu e o tragedie.

Rămîn cu tristeţea că nu am reuşit să transferăm un atacant. L-am dorit pe Liviu Ganea acum un an şi jumătate cînd nu era o stea în devenire, acum şi Timişoara e interesată.

Dacă la vară Petre Marin va pleca de la Steaua îl aştept cu braţele deschise la noi.

Ne interesează Ogăraru, dar nu ştiu în ce măsură ar avea motivaţia de a parcurge zilnic 130 de km pentru a se antrena cu noi şi cît de interesantă i s-ar părea Unirea, mai ales că nu vom schimba politica salarială. Cred totuşi că şansele sînt foarte mici", a zis Mihai Stoica la Zona Verde, pe GSP TV.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează