FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - DINAMO, DUMINICĂ, ORA 20:30, GSPTV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Mihai Stoica: ”Presiunea e la Dinamo, ei sînt disperaţi să ajungă în Champions League” ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2009 00:00

Mihai Stoica, managerul general al Unirii Urziceni, crede că toată presiunea este la Dinamo, pentru că ei au cel mai mult de pierdut în cazul în care pierde titlul.

”Avem duminică o partidă extrem de importantă. Cei de la Dinamo sînt disperaţi să obţină un rezultat pozitiv. Dacă Dinamo nu ia campionatul va fi o nenorocire pentru ei, ratează iar Champions League. Noi am avut un singur obiectiv pentru 3 ani de zile, cel puţin o participare în cupele europene.

L-am realizat în primul an. Noi am vrut să reedităm performanţa de anul trecut, deja am reuşit. Nu cred că se gîndea cineva că noi vom reprezenta România doi ani consecutivi în Europa. În situaţia în care am coborî mai jos de locul 2, aş fi foarte dezamăgit, dar nu ar fi o tragedie.

Presiunea e în ”Ştefan cel Mare”, nu la noi. Aştept o reacţie din partea jucătorilor, pentru că vom juca pentru titlul de campioană. Probabil că aerul e irespirabil acum la Dinamo. ”, a spus Mihai Stoica.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  22 Mai 2009, 17:47

Am curaj sa fac pariu pe 1000 ron ca Dinamo nu bate la Urziceni. 90% ia bataie, doar 10% are sanse scoata un egal. O sa vedeti ca am dreptate.

senateo
senateo  •  22 Mai 2009, 17:13

Urziceniul a mai luat bataie si anul trecut intr-un meci in care presiunea era pe ceilalti, pe steaua adica. deci echipa lui Petrescu nu prea face fata presiunii.

 •  22 Mai 2009, 15:59

Sa va vedem acu' urzicilor, daca va mananca canii au ba!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează