FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - RAPID 2-2

MM Stoica aplaudă un rapidist: „Nu țin minte să fi făcut un meci slab. Cine l-a adus merită felicitări!”

Mihai Stoica // foto: Imago Images
Mihai Stoica // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 23:18 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 23:30

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a lăudat extremele Rapidului, pe Funsho Bamgboye și Claudiu Petrila, amândoi cu evoluții pozitive în meciul cu UTA, scor 2-2

Funsho a înscris cele două goluri ale Rapidului la Oradea, Claudiu Petrila a fost omul cu pasa decisivă la ambele faze. Oamenii de bandă ai Rapidului i-au ajutat pe giuleșteni să obțină un punct din deplasarea cu UTA, iar Mihai Stoica, un rival al alb-vișiniilor, a avut cuvinte de laudă pentru aceștia.

A fost gol sau n-a fost? Arădenii, Mircea Rednic și 11.000 de oameni au „explodat”! Fază la limită la UTA - Rapid, ce a decis Feșnic
UTA - RAPID
A fost gol sau n-a fost? Arădenii, Mircea Rednic și 11.000 de oameni au „explodat”! Fază la limită la UTA - Rapid, ce a decis Feșnic

Mihai Stoica, după UTA - Rapid 2-2: „Cine l-a adus pe Funsho merită felicitări”

„Petrila și Funsho au fost foarte buni. Funsho nu țin minte să fi făcut un meci slab de când a venit la Rapid. Cine l-a adus merită felicitări. Foarte bun fotbalist! Și face un efort permanent.

Petrila a costat bani, știa toată lumea că este un jucător bun, și se întreba de ce nu joacă la CFR, că părea mai bun decât cei care jucau la CFR. Părea, cel puțin, știe Dan Petrescu mai bine decât noi”, a comentat MM Stoica la OrangeSport.

Funsho a ajuns la Rapid în ianuarie 2023, transferat cu 100.000 de euro din Ungaria, de la Fehervar. Nigerianul se laudă cu 5 goluri și 4 assisturi în 26 de meciuri la Rapid.

Tot despre UTA - Rapid:

Atmosferă de Liga 1, stadion de Liga 3 » Imagini inedite de la UTA - Rapid: „paza” comenta meciul!

Jucătorul sosit la Rapid în vară țintește sus: „Vreau cel puțin un trofeu!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
maradona79
maradona79  •  21 Octombrie 2023, 07:23

Il vrei la fcsb!? You can't have it. Ramai cu Miculescu, Compagno & co

ares2024
ares2024  •  21 Octombrie 2023, 07:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  21 Octombrie 2023, 06:28

Ce ziar a ajuns si GS,... Daca puscariasul asta deschide si inchide fiecare editie e jale fratilor! 3 pitipoance servite pe zi,puscariasul si niste pareri aiuristice despre fotbalul de Daciada))) Hal de jurnalism)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează