FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Stoichiţă îi somează pe doi dintre jucătorii săi: "Surdu şi Stancu SÎNT DATORI!"

Romeo Surdu, Bogdan Stancu, Steaua
Romeo Surdu, Bogdan Stancu, Steaua

Articol de - Publicat marti, 05 ianuarie 2010 00:00

Antrenorul Stelei spune că aşteaptă de la cei doi să se ridice la nivelul lui Kapetanos şi să înceapă să decidă meciurile-cheie din retur

Steliştii sînt în vacanţă, dar Stoichiţă îi ţine în priză chiar dacă nu-i are încă la antrenamente. Tehnicianul a ţinut să le  transmită un mesaj clar şi direct lui Stancu şi lui Surdu, doi dintre oamenii pe care îi consideră restanţieri după evoluţiile din prima parte a sezonului.
Vezi unicul gol marcat de Romeo Surdu în acest tur  (video)

"Am cîţiva fotbalişti care sînt datori. Echipei, conducerii, dar şi mie. Doi dintre ei se numesc Surdu şi Bogdan Stancu. Vreau şi aştept de la ei să înceapă să decidă meciurile importante din retur. Cu goluri, cu pase decisive, cu prestaţii deosebite", a declarat Stoichiţă.

Antrenorul le-a dat şi un exemplu de urmat celor doi. "Nu vreau ca la finalul campionatului să se vorbească doar despre Kapetanos, că a dat gol, că ne-a salvat, că a înscris decisiv în toate meciurile. Vreau să se spună la fel şi despre Stancu, şi despre Surdu. Asta trebuie să înţeleagă ei!" a fost ultimul mesaj al lui Stoichiţă.

2 milioane de euro l-au costat pe Gigi Becali transferurile celor doi, el plătind cîte un milion de euro pentru Surdu şi pentru Bogdan Stancu

Tunurile şi pe tineri
Stoichiţă nu i-a luat la ţintă doar pe cei doi atacanţi, ci şi pe fotbaliştii tineri din lot. "Aproape toate abaterile disciplinare sînt legate de numele celor tineri şi mi se pare inacceptabil. Ei trebuie să redevină exemple şi chiar sînt amărît că n-au reuşit să se impună. Eu îi respect şi încă îi mai aştept, sper să realizeze şi ei ce vor de la carierele lor", a zis "Lippi".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
 •  06 Ianuarie 2010, 15:05

Hm...nush ce fel de fani sunetzi dak ajungetzi sa'i criticatzi in halu asta serios...in loc sa'i sustinem...nu conteaza k le merge rau k le merge bine...trebe sa fim mereu alaturi de ei..oricum cine greseste plateste...:)

ockiu
ockiu  •  05 Ianuarie 2010, 09:48
Postat de pe 05 Ianuarie 2010, 05:27

sa se aleaga praful de tot ...afara din ghenchea jegosiloor ...vo spune un stelist de toata viata si sigur sunt de mii si mii care sunt de acord cu ce spun ...RUSINE SA VA FIE ...

din pacate pentru tine (si nu numai) nu vor pleca ... mai mult vor distruge clubul - incet incet ...

aureltg
aureltg  •  05 Ianuarie 2010, 08:32

adevarul e ca trebuie dati afara amandoi si adus atacant strain in locul lor. surdu a mai dat si goluri, dar stancu este nul!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează