FOTBAL  »  Superliga  »  STOICHIȚĂ FACE BILANȚUL CA ANTRENOR AL STELEI ȘI ANUNȚĂ CE ACHIZIȚII, CE SISTEM ȘI CE OBIECTIVE ARE

Mihai Stoichiţă: "Încă n-a sunat telefonul pe bancă!"

Articol de - Publicat miercuri, 07 octombrie 2009 00:00

Mihai Stoichiţă spune că pînă acum nu a avut de-a face cu imixtiunile patronului şi explică ce ar face dacă Gigi Becali ar intra în vestiar în pauză şi de ce Steaua a căzut fizic la jumătatea sezonului


Duminică, pe banca Stelei la meciul cu Bistriţa. Luni, la Mioveni, pentru a vedea din tribună meciul Internaţional - Timişoara 0-3. Ieri, discuţii la club pentru a pune la punct minicantonamentul de la Braşov. Între toate aceste treburi de antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă şi-a făcut timp ieri 29 de minute pentru a discuta cu Gazeta Sporturilor. Despre cum a venit în Ghencea, ce a găsit acolo, cum şi ce vrea să facă la Steaua.


- Domnule Stoichiţă, vă mai gîndeaţi că o să mai antrenaţi Steaua?
- Speram, asta da, însă mă gîndeam că e greu. Din moment ce eu plecam de multă vreme să antrenez afară, ieşisem din atenţia de zi cu zi a oamenilor de fotbal din România.

- Ce făceaţi cînd v-a sunat Gigi Becali în acea noapte?
- Dormeam. Chiar m-a surprins telefonul lui. Nu mă sunase niciodată. De vorbit mai vorbisem, dar îi telefonasem eu.

"Nu sînt supus lui Becali, sînt angajatul lui"

- Bergodi a spus că n-aţi fost fair-play pentru că l-aţi criticat imediat după meciul cu Sheriff, după care i-aţi luat locul.
- Nu l-am criticat pe Bergodi. Luaţi înregistrarea emisiunilor în care am vorbit atunci şi apoi vedeţi ce au scris ziarele de sport la cronica meciului. Eu mi-am spus o părere despre joc, am zis ce am văzut. Chiar l-am susţinut pe Bergodi şi am zis despre el că ar trebui să continue munca alături de copiii de la echipă. Cum să-l critic? Poate că el a pregătit bine meciul şi echipa a fost cea care n-a pus în practică ce i s-a cerut!

- Ce aţi găsit la Steaua şi nu v-a plăcut?
- Nimic! A, ba da. Nu mi-a plăcut ce s-a întîmplat duminică la meciul cu Bistriţa.

- V-a plăcut cum i-aţi găsit din punct de vedere fizic pe jucători?
- Aici este un domeniu delicat. Pînă acum, Steaua a disputat 18 meciuri oficiale, cîte joacă o echipă într-un tur întreg, adică în 6 luni, nu în 3. E o cădere fizică acum, dar nu o cădere cauzată de nu ştiu ce anume, ci de oboseală şi, mai ales, de faptul că Steaua e singura echipă care nu s-a pregătit în vară, ci a făcut un cantonament de 12-13 zile, iar acumulările le-a făcut pe parcurs. Era normal să fie o cădere, dar eu sînt aici ca să gestionez acest lucru.

- Nu veţi semna un contract cu Steaua?
- Ba da, pînă la viitorul meci. Vom pune şi clauze în el pentru a nu încerca să ne păcălim unii pe alţii.

- Vă deranjează că sînteţi considerat un antrenor supus lui Becali?
- Supus? Ăsta e un termen fanariot. Sînt angajat al domnului Becali, iar cînd nu va mai fi mulţumit de activitatea mea vom încheia colaborarea.

"Trebuie să fiu logic şi echilibrat cu patronul"

- Dar ştiţi că antrenori ca Hagi, Lăcătuş spuneau că dădea telefoane, impunea juc...
- Eu n-am telefonul la mine pe bancă şi pînă acum nici n-am auzit la ceilalţi, care stau alături de mine, să le sune telefonul.

- Dacă s-ar repeta scena din pauza meciului cu Sheriff cît sînteţi antrenor, cum veţi reacţiona?
- Astfel de lucruri nu se întîmplă doar la noi, în România. Peste tot în lume, la toate echipele e la fel. La Steaua poate că atunci s-a întîmplat prima oară, deşi nu mi-e foarte clar ce s-a petrecut. Sînt momente în care oamenii care conduc, care investesc, răbufnesc, iar dacă nu ştii să gestionezi, să fii echilibrat, lucrurile pot degenera. Imaginaţi-vă că sînt deja două surse de tensiune, antrenorul, patronul, ambele nemulţumite să zicem de un rezultat negativ. Dacă cumva mai apare şi managerul, vă imaginaţi că trebuie să ai puterea să fii logic şi echilibrat.

"Eu suport acuzele tribunei, unii jucători nu"

- De ce credeţi că vă contestă fanii?
- Pentru că fac parte din staff-ul tehnic al clubului, iar ei sînt împotriva patronului clubului. Le spun însă tuturor că toate atacurile lor la adresa lui Becali sînt, de fapt, împotriva Stelei. Eu n-am ce să fac, suport orice, dar sînt unii jucători care nu rezistă şi nu pot duce în spate aşa ceva.

- Şi cum vedeţi rezolvarea?
- Nu mai e nici o cale. Eu, unul, nu mai văd nici o soluţie pentru că deja există doar un monolog al tribunei, care, din cîte am înţeles, refuză orice urmă de dialog.

- V-a deranjat că s-a strigat numele lui Lăcătuş la meciul cu Bistriţa?
- M-ar fi deranjat dacă nu s-ar fi strigat numele lui Marius. Chiar am fost mîndru să-i aud aclamîndu-l pe Lăcătuş pentru că el a făcut multe lucruri mari pentru Steaua.

- Vă sfătuiţi în timpul meciului cu Panduru?
- Tot timpul. Discut cu oricine din club, primesc orice informaţie, dar hotărîrea o iau eu şi la final suport consecinţele.

"Trei achiziţii, plus sistemul 3-4-3"

- Aţi jucat pînă acum 4-4-2 şi 4-3-3. În precedentul mandat aţi jucat 3-5-2. Ce sistem vă doriţi să implementaţi la Steaua din iarnă încolo?
- 3-4-3.

- Care e obiectivul pentru finalul lui 2009?
- Nu mi s-a impus nimic, mi s-a spus că linia se va trage în vara lui 2010. Îmi doresc la finalul anului să fim în semifinalele Cupei României, să fim calificaţi în primăvara Europa League şi să fim lideri în Liga I sau măcar în grupul celor din top, la maximum două-trei puncte de prima poziţie.

- Veţi face achiziţii la iarnă?
- Da. Vreau doi-trei jucători cu care să ne întărim. Pînă atunci vom căuta exact ce avem nevoie.


"La fiecare meci îi cer lui Panduru să mă ajute dacă vede că nu merge ceva. Eu nu sînt Dumnezeu în fotbal şi la mine nici nu există expresia "eu", ci "noi". E o muncă de echipă"

"Ştiţi ce e altfel faţă de primul meu mandat la Steaua, în '97-'98? Am parte de condiţii mult, mult mai bune. Atunci am venit antrenor exact în momentul desprinderii clubului de Armată"

"Cine are azi rolul lui Lăcătuş de acum 12 ani? Nu-l pot impune eu, trebuie să o facă el. Mi-aş dori unul ca Lăcătuş sau cum a fost Rădoi, pentru că eu spuneam de Marius că şi atunci cînd juca prost, juca bine"

"În ciuda tuturor opiniilor l-am băgat pe Grzelak în finalul meciului cu Bistriţa. I-am dat şansa să joace, concluziile prestaţiei lui le puteţi trage singuri"

"Am fost în Champions League ca antrenor, ca secund al Stelei, iar la două meciuri Ţiţi Dumitriu a fost suspendat şi am stat eu pe bancă. E clar că în toamna viitoarea Steaua îmi poate îndeplini un vis, acela de a fi "principal" în Ligă"


LOZURILE CÎŞTIGĂTOARE

Zapata: "E singurul portar, dintre toţi care au fost pe la Steaua în ultimii ani, de care mi-a plăcut şi am zis mereu: "Ăsta e portar mare". L-am titularizat pentru că m-a impresionat cum s-a pregătit, cît de serios e aţi văzut la meciuri. Sînt fericit pentru că îl am şi pe Tătăruşanu, un alt portar excelent"

Rada:
"Cu el am stat mult de vorbă, i-am explicat că îl apreciez nu de acum, că sînt antrenorul lui, ci încă de cînd l-am văzut jucînd la Rapid. I-am dat încredere şi el a profitat de şansa primită"

Bicfalvi:
"Lui i-am explicat nişte lucruri tactice, şi anume ce situaţii trebuie să evite în funcţie de calităţile lui. Cum el nu are viteză mare, i-am zis că trebuie să-şi caute mereu spaţiu liber pentru a putea manevra mingea. Plus alte lucruri. Totul ţine de comunicare"


LOZUL NECÎŞTIGĂTOR

Surdu: "De ce l-am folosit mijlocaş stînga? Pentru că în meciul de la Braşov se accidentase Tănase şi Romeo mi s-a părut o soluţie viabilă în bandă. S-a descurcat bine din moment ce a avut două mari situaţii de gol. La fel şi la Twente. Apoi, cu Bistriţa, cînd m-am uitat pe bancă să bag pe cineva ca fundaş dreapta n-am avut pe cine. Surdu are viteză, ştie jocul în bandă, am zis că pentru 20 de minute se descurcă în acea zonă"



SONDAJ STELISTI.RO

Ce părere aveţi de jocul Stelei după venirea lui Stoichiţă?

E neschimbat    40,32%
S-a îmbunătăţit    32,24%
S-a înrăutăţit    27,44%
Au votat 3.539 de persoane


FLASH


Cazul "Valiza" se judecă la Bucureşti
Dosarul în care Gigi Becali, Teia Sponte şi Victor Piţurcă sînt cercetaţi pentru dare de mită, complicitate la dare de mită şi legături directe cu infracţiunile de corupţie se întoarce la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Ieri a fost admisă excepţia de necompetenţă a Curţii de Apel din Cluj de a judeca un europarlamentar. Următorul termen va fi cel mai probabil la începutul anului viitor. "Mai devreme de doi ani nu vom avea o soluţie în acest caz", a spus Nicolae Ucă, avocatul lui Becali. (Marius Tuhuţ)

Rada vrea "naţionala"
Fundaşul stelist Ionuţ Rada e din nou optimist. "Am trecut printr-o perioadă confuză, dar mă bucur că s-a terminat. Din acest moment, nu mă mai gîndesc să plec de la Steaua. Mai mult, cît timp sînt sănătos şi pot să joc, îmi doresc să fiu convocat la echipa naţională!", a spus jucătorul de 27 de ani. Rada a fost titularizat în ultimele 7 partide ale roş-albaştrilor din actualul sezon.

Fanii: "Ne-am săturat de Toja!"
Autogolul lui Juan Toja la 1-1 cu Bistriţa l-a aruncat pe mijlocaşul de 24 de ani în gura suporterilor. Aproape două treimi dintre cei 2.500 de votanţi la o dezbatere pe stelisti.ro s-au declarat nemulţumiţi de prestaţia columbianului, de cînd a fost adus la Steaua (august 2008, pentru 800.000 de euro) pînă în prezent. "A jucat ca o cizmă" (bogdanl_yex) şi "Fraţilor, ce se întîmplă cu Toja? Îşi bate joc la fiecare meci, m-am săturat de el!" sînt doar două dintre cele peste 100 de mesaje postate.

Ştiri pe scurt
- Steaua a anunţat ieri, în mod oficial, că Miguel Tininho şi-a reziliat, pe cale amiabilă, angajamentul cu formaţia roş-albastră. Adus liber de contract în iulie, fundaşul portughez de 29 de ani a jucat un singur meci oficial la prima echipă (3-0 cu St. Patrick's).
- Dintre echipele româneşti, Steaua stă cel mai bine în topul mondial al cluburilor pe luna septembrie (locul 61, în urcare). Adversarele din Liga Europa: Twente Enschede (locul 20), Fenerbahce Istanbul (locul 49) şi Sheriff Tiraspol (locul 106).
- Fostul tehnician Emeric Ienei (72 de ani) a comentat: "Fac un apel prin intermediul stelisti.ro la adevăraţii suporteri să rămînă lîngă echipă. Eu îl ştiu pe Gigi Becali dinainte de '90, este un stelist extraordinar! Cea mai bună soluţie e să fie ignorat de presă!".

Mihai Stoichiţă spune că pînă acum nu a avut de-a face cu imixtiunile patronului şi explică ce ar face dacă Gigi Becali ar intra în vestiar în pauză şi de ce Steaua a căzut fizic la jumătatea sezonului

Duminică, pe banca Stelei la meciul cu Bistriţa. Luni, la Mioveni, pentru a vedea din tribună meciul Internaţional - Timişoara 0-3. Ieri, discuţii la club pentru a pune la punct minicantonamentul de la Braşov. Între toate aceste treburi de antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă şi-a făcut timp ieri 29 de minute pentru a discuta cu Gazeta Sporturilor. Despre cum a venit în Ghencea, ce a găsit acolo, cum şi ce vrea să facă la Steaua.

- Domnule Stoichiţă, vă mai gîndeaţi că o să mai antrenaţi Steaua?
- Speram, asta da, însă mă gîndeam că e greu. Din moment ce eu plecam de multă vreme să antrenez afară, ieşisem din atenţia de zi cu zi a oamenilor de fotbal din România.

- Ce făceaţi cînd v-a sunat Gigi Becali în acea noapte?
- Dormeam. Chiar m-a surprins telefonul lui. Nu mă sunase niciodată. De vorbit mai vorbisem, dar îi telefonasem eu.

"Nu sînt supus lui Becali, sînt angajatul lui"

- Bergodi a spus că n-aţi fost fair-play pentru că l-aţi criticat imediat după meciul cu Sheriff, după care i-aţi luat locul.
- Nu l-am criticat pe Bergodi. Luaţi înregistrarea emisiunilor în care am vorbit atunci şi apoi vedeţi ce au scris ziarele de sport la cronica meciului. Eu mi-am spus o părere despre joc, am zis ce am văzut. Chiar l-am susţinut pe Bergodi şi am zis despre el că ar trebui să continue munca alături de copiii de la echipă. Cum să-l critic? Poate că el a pregătit bine meciul şi echipa a fost cea care n-a pus în practică ce i s-a cerut!

- Ce aţi găsit la Steaua şi nu v-a plăcut?
- Nimic! A, ba da. Nu mi-a plăcut ce s-a întîmplat duminică la meciul cu Bistriţa.

- V-a plăcut cum i-aţi găsit din punct de vedere fizic pe jucători?
- Aici este un domeniu delicat. Pînă acum, Steaua a disputat 18 meciuri oficiale, cîte joacă o echipă într-un tur întreg, adică în 6 luni, nu în 3. E o cădere fizică acum, dar nu o cădere cauzată de nu ştiu ce anume, ci de oboseală şi, mai ales, de faptul că Steaua e singura echipă care nu s-a pregătit în vară, ci a făcut un cantonament de 12-13 zile, iar acumulările le-a făcut pe parcurs. Era normal să fie o cădere, dar eu sînt aici ca să gestionez acest lucru.

- Nu veţi semna un contract cu Steaua?
- Ba da, pînă la viitorul meci. Vom pune şi clauze în el pentru a nu încerca să ne păcălim unii pe alţii.

- Vă deranjează că sînteţi considerat un antrenor supus lui Becali?
- Supus? Ăsta e un termen fanariot. Sînt angajat al domnului Becali, iar cînd nu va mai fi mulţumit de activitatea mea vom încheia colaborarea.

"Trebuie să fiu logic şi echilibrat cu patronul"

- Dar ştiţi că antrenori ca Hagi, Lăcătuş spuneau că dădea telefoane, impunea juc...
- Eu n-am telefonul la mine pe bancă şi pînă acum nici n-am auzit la ceilalţi, care stau alături de mine, să le sune telefonul.

- Dacă s-ar repeta scena din pauza meciului cu Sheriff cît sînteţi antrenor, cum veţi reacţiona?
- Astfel de lucruri nu se întîmplă doar la noi, în România. Peste tot în lume, la toate echipele e la fel. La Steaua poate că atunci s-a întîmplat prima oară, deşi nu mi-e foarte clar ce s-a petrecut. Sînt momente în care oamenii care conduc, care investesc, răbufnesc, iar dacă nu ştii să gestionezi, să fii echilibrat, lucrurile pot degenera. Imaginaţi-vă că sînt deja două surse de tensiune, antrenorul, patronul, ambele nemulţumite să zicem de un rezultat negativ. Dacă cumva mai apare şi managerul, vă imaginaţi că trebuie să ai puterea să fii logic şi echilibrat.

"Eu suport acuzele tribunei, unii jucători nu"

- De ce credeţi că vă contestă fanii?
- Pentru că fac parte din staff-ul tehnic al clubului, iar ei sînt împotriva patronului clubului. Le spun însă tuturor că toate atacurile lor la adresa lui Becali sînt, de fapt, împotriva Stelei. Eu n-am ce să fac, suport orice, dar sînt unii jucători care nu rezistă şi nu pot duce în spate aşa ceva.

- Şi cum vedeţi rezolvarea?
- Nu mai e nici o cale. Eu, unul, nu mai văd nici o soluţie pentru că deja există doar un monolog al tribunei, care, din cîte am înţeles, refuză orice urmă de dialog.

- V-a deranjat că s-a strigat numele lui Lăcătuş la meciul cu Bistriţa?
- M-ar fi deranjat dacă nu s-ar fi strigat numele lui Marius. Chiar am fost mîndru să-i aud aclamîndu-l pe Lăcătuş pentru că el a făcut multe lucruri mari pentru Steaua.

- Vă sfătuiţi în timpul meciului cu Panduru?
- Tot timpul. Discut cu oricine din club, primesc orice informaţie, dar hotărîrea o iau eu şi la final suport consecinţele.

"Trei achiziţii, plus sistemul 3-4-3"

- Aţi jucat pînă acum 4-4-2 şi 4-3-3. În precedentul mandat aţi jucat 3-5-2. Ce sistem vă doriţi să implementaţi la Steaua din iarnă încolo?
- 3-4-3.

- Care e obiectivul pentru finalul lui 2009?
- Nu mi s-a impus nimic, mi s-a spus că linia se va trage în vara lui 2010. Îmi doresc la finalul anului să fim în semifinalele Cupei României, să fim calificaţi în primăvara Europa League şi să fim lideri în Liga I sau măcar în grupul celor din top, la maximum două-trei puncte de prima poziţie.

- Veţi face achiziţii la iarnă?
- Da. Vreau doi-trei jucători cu care să ne întărim. Pînă atunci vom căuta exact ce avem nevoie.

"La fiecare meci îi cer lui Panduru să mă ajute dacă vede că nu merge ceva. Eu nu sînt Dumnezeu în fotbal şi la mine nici nu există expresia "eu", ci "noi". E o muncă de echipă"

"Ştiţi ce e altfel faţă de primul meu mandat la Steaua, în '97-'98? Am parte de condiţii mult, mult mai bune. Atunci am venit antrenor exact în momentul desprinderii clubului de Armată"

"Cine are azi rolul lui Lăcătuş de acum 12 ani? Nu-l pot impune eu, trebuie să o facă el. Mi-aş dori unul ca Lăcătuş sau cum a fost Rădoi, pentru că eu spuneam de Marius că şi atunci cînd juca prost, juca bine"

"În ciuda tuturor opiniilor l-am băgat pe Grzelak în finalul meciului cu Bistriţa. I-am dat şansa să joace, concluziile prestaţiei lui le puteţi trage singuri"

"Am fost în Champions League ca antrenor, ca secund al Stelei, iar la două meciuri Ţiţi Dumitriu a fost suspendat şi am stat eu pe bancă. E clar că în toamna viitoarea Steaua îmi poate îndeplini un vis, acela de a fi "principal" în Ligă"

LOZURILE CÎŞTIGĂTOARE

Zapata: "E singurul portar, dintre toţi care au fost pe la Steaua în ultimii ani, de care mi-a plăcut şi am zis mereu: "Ăsta e portar mare". L-am titularizat pentru că m-a impresionat cum s-a pregătit, cît de serios e aţi văzut la meciuri. Sînt fericit pentru că îl am şi pe Tătăruşanu, un alt portar excelent"

Rada:
"Cu el am stat mult de vorbă, i-am explicat că îl apreciez nu de acum, că sînt antrenorul lui, ci încă de cînd l-am văzut jucînd la Rapid. I-am dat încredere şi el a profitat de şansa primită"

Bicfalvi:
"Lui i-am explicat nişte lucruri tactice, şi anume ce situaţii trebuie să evite în funcţie de calităţile lui. Cum el nu are viteză mare, i-am zis că trebuie să-şi caute mereu spaţiu liber pentru a putea manevra mingea. Plus alte lucruri. Totul ţine de comunicare"

LOZUL NECÎŞTIGĂTOR

Surdu: "De ce l-am folosit mijlocaş stînga? Pentru că în meciul de la Braşov se accidentase Tănase şi Romeo mi s-a părut o soluţie viabilă în bandă. S-a descurcat bine din moment ce a avut două mari situaţii de gol. La fel şi la Twente. Apoi, cu Bistriţa, cînd m-am uitat pe bancă să bag pe cineva ca fundaş dreapta n-am avut pe cine. Surdu are viteză, ştie jocul în bandă, am zis că pentru 20 de minute se descurcă în acea zonă"


SONDAJ STELISTI.RO

Ce părere aveţi de jocul Stelei după venirea lui Stoichiţă?
E neschimbat    40,32%
S-a îmbunătăţit    32,24%
S-a înrăutăţit    27,44%
Au votat 3.539 de persoane


FLASH

Cazul "Valiza" se judecă la Bucureşti
Dosarul în care Gigi Becali, Teia Sponte şi Victor Piţurcă sînt cercetaţi pentru dare de mită, complicitate la dare de mită şi legături directe cu infracţiunile de corupţie se întoarce la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Ieri a fost admisă excepţia de necompetenţă a Curţii de Apel din Cluj de a judeca un europarlamentar. Următorul termen va fi cel mai probabil la începutul anului viitor. "Mai devreme de doi ani nu vom avea o soluţie în acest caz", a spus Nicolae Ucă, avocatul lui Becali. (Marius Tuhuţ)

Rada vrea "naţionala"
Fundaşul stelist Ionuţ Rada e din nou optimist. "Am trecut printr-o perioadă confuză, dar mă bucur că s-a terminat. Din acest moment, nu mă mai gîndesc să plec de la Steaua. Mai mult, cît timp sînt sănătos şi pot să joc, îmi doresc să fiu convocat la echipa naţională!", a spus jucătorul de 27 de ani. Rada a fost titularizat în ultimele 7 partide ale roş-albaştrilor din actualul sezon.

Fanii: "Ne-am săturat de Toja!"
Autogolul lui Juan Toja la 1-1 cu Bistriţa l-a aruncat pe mijlocaşul de 24 de ani în gura suporterilor. Aproape două treimi dintre cei 2.500 de votanţi la o dezbatere pe stelisti.ro s-au declarat nemulţumiţi de prestaţia columbianului, de cînd a fost adus la Steaua (august 2008, pentru 800.000 de euro) pînă în prezent. "A jucat ca o cizmă" (bogdanl_yex) şi "Fraţilor, ce se întîmplă cu Toja? Îşi bate joc la fiecare meci, m-am săturat de el!" sînt doar două dintre cele peste 100 de mesaje postate.

Ştiri pe scurt
- Steaua a anunţat ieri, în mod oficial, că Miguel Tininho şi-a reziliat, pe cale amiabilă, angajamentul cu formaţia roş-albastră. Adus liber de contract în iulie, fundaşul portughez de 29 de ani a jucat un singur meci oficial la prima echipă (3-0 cu St. Patrick's).
- Dintre echipele româneşti, Steaua stă cel mai bine în topul mondial al cluburilor pe luna septembrie (locul 61, în urcare). Adversarele din Liga Europa: Twente Enschede (locul 20), Fenerbahce Istanbul (locul 49) şi Sheriff Tiraspol (locul 106).
- Fostul tehnician Emeric Ienei (72 de ani) a comentat: "Fac un apel prin intermediul stelisti.ro la adevăraţii suporteri să rămînă lîngă echipă. Eu îl ştiu pe Gigi Becali dinainte de '90, este un stelist extraordinar! Cea mai bună soluţie e să fie ignorat de presă!".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
 •  08 Octombrie 2009, 14:03

...poate e inchis sau nu si-a reincarcat cartela!!!ai reincarcat?Becala nu are nevoie de mobil ca sa vorbeste in direct cu antrenorul, si vorbeste prin Pandi, care este un geniu!daca suna ce sa vorbeste presa cu el, ca el nu e Bergodi, e mai linistit nu da din casa, sa nu supere!cu optimism lucid...

 •  07 Octombrie 2009, 11:46
Postat de turby18 pe 07 Octombrie 2009, 01:57

Cine naiba mai joaca sistemul 3-4-3??? Este un sistem prea usor de combatut, o sa nenoroceasca si ultimul lucru ramas bun la steaua, adica apararea. De ce sa nu joaca un 4-3-3 care poate sa fie la fel de ofensiv?? cum joaca o groaza din echipele mari? Cine mai foloseste 3 fundasi? nici macar in Romania nu mai exista, poate cu exceptia Medias, dar rar.

Apararea era singurul lucru bun acu 2 ani, si oarecum anul trecut. Acum, cel putin pina sa vina Rada, a fost varza. Uite si tu ce fundasi e obligat sa bage Stoichita: Banel si Surdu....

 •  07 Octombrie 2009, 11:16

turby18 - Prietene se vede ca esti un antrenor extraordinar, ai antrenat multe echipe si iti dai seama repede, daca Stoichita e bun sau nu. Nu te-ai saturat sa bati numai cu 1-0 ma ca autobaza lui Cirtu in poarta.Steaua era la acea vreme cea mai ofensiva echipa, marca 3-4 goluri pe meci, dar nu ai de unde sa stii ca atunci te scobeai in nas.Numai sa criticati si sa vorbiti urat despre antrenor si jucatori stiti.Nu mai tipati contra si sustineti echipa.Forzza Steaua.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează