FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 5-1

Mihai Stoichiţă: "Pare catastrofă, dar nu e"

Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua
Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua

Articol de - Publicat luni, 19 aprilie 2010 00:00

Stoichiţă a venit cu capul sus la conferinţa de presă, însă a avut unele replici halucinante la întrebările ziariştilor

Antrenorul Stelei s-a uitat la handbal înainte de startul partidei, la Oltchim - Gyor 24-20, apoi a văzut un meci de fotbal terminat cu un scor de hochei, iar la final, conferinţa de presă a părut una susţinută de un boxer proaspăt făcut KO. Iată cele mai interesante pasaje din declaraţiile tehnicianului Stelei.

De ce crede că a pierdut meciul
"Pur şi simplu, ne-au distrus. Sincer, păreau că pot să ne dea gol la fiecare fază în prima repriză. La pauză, le-am şi zis jucătorilor: «Dacă voi credeţi că aşa trebuie să se comporte nişte jucători ai Stelei, atunci...»"

"Perechea de fundaşi centrali Tudose - Jelev nu s-a sincronizat bine. Cred că Parpas, de care toată lumea rîde, a devenit indispensabil în apărare. Păi, Tudose şi Jelev parcă erau paraşutaţi în apărarea Stelei, nici nu ştiau ce e cu ei pe acolo"

"Cîte scamatorii să mai fac şi eu? Să-l bag iarăşi pe Ovidiu Petre fundaş, ce puteam să mai fac?"

Cum vede viitorul Stelei
"Meciul ne dă nişte răspunsuri pentru ceea ce avem de făcut în continuare, mai ales în privinţa unora dintre jucători"

"Şanse la titlu? Depinde foarte mult de rezultatul meciului Timişoara - CFR. Dacă nu mai putem lua titlu, atunci ne rămîne să ne batem pentru locul 2, care şi ăla duce în Liga Campionilor"

"Să vedem ce se mai poate întîmpla pînă la finalul sezonului pentru că la Steaua sînt condiţii speciale"
"Nu mă tem de demitere, pentru că am ştiut de cînd m-am făcut antreor că pot fi dat afară în orice moment"

Ce le răspunde celor care cred că Steaua a fost umilită
"Uneori se mai întîmplă şi astfel de momente. Pentru mine nu e o chestie ieşită din comun, că am pierdut cu 5-1. Trebuia să vină şi asta odată şi odată"

"Pînă la urmă n-am pierdut cu 5-1 refuzînd jocul, ci jucînd. N-am venit în Giuleşti să mă mulţumesc să pierd doar cu 0-1. La 1-2, la 1-3 n-am închis jocul, deşi puteam să o fac, ca să nu luăm multe, dar am riscat, am jucat"

"Pare o catastrofă, dar nu e. Umilinţă da, poate. Păi, ce, prin Spania, Anglia, a cîştigat o echipă cu 3-0 şi cealaltă a cîştigat titlul, care e problema? Am pierdut cu 5-1, dar realitatea jocului a fost alta"

Ce le transmite suporterilor
"Ne cerem scuze şi îi aşteptăm alături de noi să ne ajute să cîştigăm ce meciuri mai avem. Ce altceva să le mai zic suporterilor?"

"Am văzut o atmosferă senzaţională în Giuleşti. Pe Ghencea, atmosferă frumoasă o fac doar cei ce iubesc Steaua, restul care vin şi contestă şi înjură nu ştiu ce scop au"

Ce le va cere jucătorilor în continuare
"Mulţi ar vrea acum să ne vadă că ne smulgem părul din cap, că ne dau lacrimile, că sîntem disperaţi. Dar nu, nu vom face nimic din toate astea, ne vom lupta în continuare"

"Stoichiţă şi-a dovedit limitele. Are şi plusuri, dar şi minusuri. Păi, la jocuri de genul ăsta trebuie să demonstrezi că poţi să-ţi capacitezi jucătorii, iar el n-a făcut-o"
Gigi Becali, patron Steaua

"Dacă Steaua trebuie să-l dea afară pe Stoichiţă? Păi, fără Stoichiţă, la ce echipă are, Steaua ar fi fost la retrogradare şi chiar nu glumesc cînd spun asta"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (42)
 •  20 Aprilie 2010, 11:36

СЫНТ КОМУНИСТ! ЦИН КУ СТЯУА! УРЭСК РАПИДУЛ ШИ ТОТ ПОПОРУЛ РОМЫН! SUNT KOMUNIST! TIN CU STEAUA! URASC RAPIDUL SI TOT POPORUL ROMAN!

 •  20 Aprilie 2010, 10:56

...sau prabusirea unui avion!

 •  20 Aprilie 2010, 10:56

Corect! Nu rezultatul unui meci e catastrofa, ci eruptia vulcanului islandez!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează