FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mihai Teja a vorbit din nou despre plecarea de la Dinamo: "Am avut discuţii aprinse cu Daniel Stanciu"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 martie 2015 21:34

Mihai Teja a fost numit antrenor la Dinamo la finalul turului, iar după cinci meciuri a fost demis şi înlocuit de Flavius Stoican.

Fostul antrenor al "cîinilor" a comentat despărţirea de echipă şi perioada petrecută la club.

"Am spus tot timpul ca am colaborat foarte bine cu vestiarul. M-am înţeles foarte bine cu jucătorii. Nu am pierdut niciodată vestiarul. Am văzut nişte jucători supăraţi şi am vorbit cu ei. Mi s-a spus că li s-au propus o creştere a salariului şi o discuţie care nu a avut loc şi eu le-am promis că voi vorbi cu cei din concudere şi că va avea loc această discuţie.

Excluderea lui Vali Lăzăr a fost un lucru normal. Dinamo are un lot bun cu mulţi jucători care au calitate. Este normal ca cine nu are o formă bună să rămînă în tribune. Eu am discutat cu el şi a înţeles şi nu a fost nici un conflict

Am fost dat afară pentru că cei din conducere au spus că nu sînt rezultate şi este mai bine să ne desprţim. Încă după perioada de pregătire au fost nemulţumiri în legătură cu modul în care a jucat echipa. Cu siguranţă am greşit şi eu. Trebuia să fiu mai maleabil. Am mers prea mult pe mîna mea.

Am avut multe discuţii cu Daniel Stanciu, discuţii aprinse, în care amîndoi am spus tot ce aveam de spus. Noi doi vedem fotbalul foarte diferit.

Vreau ca Dinamo să aibă un parcurs foarte bun şi să facă performanţă. Sînt dezamăgit că am stat atît de puţin şi cred că puteam face mai multe lucruri. Nici nu am avut timp să cunosc toţi jucătorii. Eu cred că Dinamo are lot de locurile 2-3.

La început am fost foarte încîntat de oportunitatea de a antrena la Dinamo. Cred că şi din această experienţă nefericită am acumulat ceva", a spus Teja la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
diamondline
diamondline  •  24 Martie 2015, 14:57

DE LUCRURI SERIOASE CAND MAI VORBIM ? Ne-am saturat de toate aceste articole in care ni se explica in fel si chip ce si cum DINAMO i-a ajutat/ii ajuta pe acesti PSEUDO-ANTRENORI sa ajunga pe paginile ziarelor; cind articole/SOLUTII si despre ANTRENORI care au ajutat-o/O POT AJUTA si ei pe DINAMO ? - asa cum si DINAMO i-a ajutat candva. ACUM DINAMO ARE NEVOIE MAI MULT CA ORICAND DE UN ANTRENOR CU EXPERIENTA, DINAMOVIST SI CU REZULTATE LA CLUB ASTA ! ADICA, ANTRENORI CARE AU FACUT PERFORMANTE CU DINAMO - CA ANTRENORI !!!... OARE SANT ASA MULTI ? DE CE EI ? PENTRU CA VIITORUL STA -INTODEAUNA ! - ASCUNS IN TRECUT...PENTRU CA "RISCUL" DE A REPETA PERFORMANTA ESTE F. MARE.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  24 Martie 2015, 13:09

Noi care iubim culorile sfinte rosu si alb suntem alaturi de cea mai valabila echipa si incurajam pe baietii. Mihai Teja adica Teja are dreptate cand spune ce zice pentru ca asa este si nu altfel. Iar fotografiile aparute cu Vali Lazar sunt contrafacute si falsificate ca sa arunce cu noroi in munca care o depune la antrenamente jucatorul si nu numai. Pe noi nu ne intereseaza si urmarim doar tactica care o foloseste Flavius Stoican care are la dispozitie lotul aflat (cel mai bun lot) sub bagheta cu un trident din care face parte si matei dribleurul pe aripi pe care deja o cunoastem si stim. Am avut si avem cea mai principala galerie. augh, augh !

gutza23
gutza23  •  24 Martie 2015, 09:49
Postat de reddogsv. pe 23 Martie 2015, 22:36

Voi va-ti pierdut si numele ca drept dovada ca va numiti FCSB, sigla vi sa schimbat de la aia car arata cat de cat acceptabil la una cu Simpson sau asta rotunda de zici ca-i roata tiganeascaaa, palmaresul clubului acum actualul pe care il are FCSB este cel din 2004 pana in prezent, iar galeria ca o ultima garnitura ( a zis clar ca lumina zilei ca nu va veni la meciuri cat timp va veti numi FCSB) ( ambele galerii rectific) deci ??? Cine e pe minus, Dinamo sau FCSB ??? Apropo, sigla din dreapta o ai ilegal, vezi sa nu vada armata ca ai puso :)))))) la fel si ceilalti cu vechea stema a stelei (defuncta)

:))))))))))))))))=)))))))))))))))))))) zecs loveste din nou!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează