FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - DINAMO

Mihnea Ionescu: "Destinul unui club trebuie să se decidă pe stadion, aşa că reveniţi acasă!"

Articol de - Publicat sambata, 25 septembrie 2010 00:00

Unul dintre oamenii importanţi ai galeriei dinamoviste, Mihnea Ionescu, a declarat pentru gsp.ro că există posibilitatea reconcilierii între fani şi echipă, după acuzele de blat la adresa clubului şi-a absenteismului de la partide. Chiar şi Ioan Andone a declarat aseară la GSP TV că a avut discuţii cu Ionescu şi se încearcă rezolvarea problemelor existente între părţi, iar în ediţia tipărită de azi a Gazetei antrenorul şi-a cerut scuze în faţa suporterilor.

"Indiferent de ceea ce se întîmplă la echipă, meciul cu Ceahlăul din Cupă, cînd au fost maximum 500 de oameni pe stadion, iar fotbaliştii n-au fost încurajaţi, constituie un moment 0, iar jucătorii au avut o surpriză totală. Destinele se hotărăsc pe stadion. Cine doreşte să afle cum va arăta viitorul să se îngrijească de prezent şi să vină la meciuri! Vreau să întoarcem foaia şi să întoarcem numele Dinamo, chiar aş vrea să umplem arenele, să încercăm şi varianta asta. Soarta lui Dinamo nu se va decide pe net, aşa că reveniţi acasă, în Ştefan cel Mare! Încurajări şi contestări, nimic nu are valoare, decît dacă e strigat pe stadion", a declarat Mihnea Ionescu.

Cît priveşte strict relaţia fanilor cu antrenorul, suporterul a declarat: "El a zis că vrea să dea 5.000 de bilete  steliştilor la derby ca să ne ambiţioneze să venim la meciuri. Omul a zis-o la nervi, nu sîntem chiar nebuni, ştim că e dinamovist. Pe lîngă faptul că bagă pe teren nişte jucători expiraţi, îi imputăm faptul că refuză să ia atitudine publică vizavi de neregulile de la club. Iar asocierea cu Giovanni Becali, care s-a proclamat consilier al antrenorului, îi aduce doar dezavantaje lui Ando, de aceea a ajuns să fie înjurat şi el".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
tosky
tosky  •  27 Septembrie 2010, 00:36

aşa că reveniţi acasă, în Ştefan cel Mare!

tzunami13
tzunami13  •  25 Septembrie 2010, 17:07

FORTA DINAMO!!!caine pana la moarte!!!!!!

w1nk
w1nk  •  25 Septembrie 2010, 15:47

Da da da !!! Toti dinamovistii la stadion!! :)))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează