FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Mîine e examenul LPF pentru observatori. Gheorghe Nedelescu, lăsat deoparte: "Am aflat de pe internet!"

Nedelescu (dreapta) în 2012, după ce i-a confiscat un banner tînărului suporter stelist Marius Ciobanu
Nedelescu (dreapta) în 2012, după ce i-a confiscat un banner tînărului suporter stelist Marius Ciobanu

Articol de - Publicat duminica, 02 februarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 februarie 2014 17:37

Fostului preşedinte şi vicepreşedinte al Universităţii Craiova, observator cunoscut la nivelul Ligii 1, i-a fost respins dosarul de înscriere la examenul de mîine: "probabil nu eram pe lista celor cu care vor să lucreze!"

Mîine, la ora 10:30, sediul LPF va găzdui examenul pentru posturile de observatori federali. 45 de persoane s-au înscris în cursă, corpul fiind revocat acum două săptămîni, la solicitarea lui Gino Iorgulescu.

Au fost acceptaţi, printre alţii, Emeric Dembrovschi, Marcel Coraş, Aurică Beldeanu, Rodion Cămătaru sau Paul Cazan. În total, 41 de oameni din fotbal. Nu şi fostul vicepreşedinte al Universităţii, Gheorghe Nedelescu!

Conform LPF, acesta nu îndeplinise condiţia de a fi într-o funcţie de conducere a unui club de L1 timp de trei ani. Nedelescu adăugase la dosar un act doveditor din perioada Universitatea Craiova. Respins, deoarece clubul lui Mititelu îşi desfăşoară activitatea pe baza unei societăţi fondate după ce Nedelescu a părăsit Ştiinţa, 2000!

"Probabil nu eram pe lista celor cu care vor să lucreze!", a comentat fostul observator. "Nu fac un capăt de ţară, dar era specificat că voi fi anunţat dacă dosarul nu corespunde. Ei bine, eu nu am fost sunat. Am aflat de pe internet!", a completat Nedelescu.

"Mi-au zis mai mulţi prieteni că nu are rost să îmi fac dosar. Că nu va fi acceptat. Nu i-am crezut, dar au avut dreptate. Dacă domnul Iorgulescu chiar dorea să mă păstreze, îşi aducea aminte că, în perioada în care dînsul era la FC Naţional, eu eram la Craiova. Purtam mereu discuţii", a conchis Nedelescu.

În 2012, Gheorghe Nedelescu ordonase confiscarea unui banner realizat de un tînăr fan al Stelei la un meci cu Vasluiul, deşi acesta nu conţinea mesaje obscene, imaginile cu tînărul în lacrimi devenind un subiect dezbătut pe larg în Gazeta Sporturilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  03 Februarie 2014, 08:55

Nedelescu si fotbalul, baba si mitraliera! un militar curvar ,exclus din armata!

dannicola
dannicola  •  03 Februarie 2014, 07:46

Sunt destui fosti fotbalisti care nu s-au integrat in nici un sistem. Ei au solicitat pensii de la LPF. De ce nu sunt utilizati in aceasta activitate de observatori, in condiiile sa nu fie prieteni cu alcoolul si sa nu fie recunoscuti ca fosti "trisori"??

conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Februarie 2014, 20:06

Au fost multe meciuri in care Nedelescu s-a facut ploua si nu a consemnat in raport ce trebuia, stiind ca raportul observatorului este documentul principal in cazul analizei de catre comisii !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează