FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mijloc nou-nouţ! » Cum schimbă echipa Prepeliţă şi Bourceanu

Andrei Prepeliţă şi Alexandru Bourceanu vor fi noii închizători ai Stelei
Andrei Prepeliţă şi Alexandru Bourceanu vor fi noii închizători ai Stelei

Articol de - Publicat sambata, 02 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 02 iulie 2011 01:08

Olteanul şi mijlocaşul Timişoarei vor face joncţiunea cu Steaua în Austria şi vor deveni închizătorii titulari.

Steaua va rezolva în zilele următoare transferul lui Alexandru Bourceanu şi pe cel al lui Andrei Prepeliţă, iar mijlocaşii se vor prezenta la Velden am Worthersee, localitatea în care roş-albaştrii se vor antrena de astăzi.

Nu sînt doar două achiziţii, probabil ultimele din vara asta, ci fotbalişti care vor deveni imediat titulari pentru campionat şi vor acoperi cele două posturi de mijlocaşi centrali din echipa lui Levy.

Asta înseamnă că închizătorii pe care israelianul i-a folosit în jocurile din primul stagiu austriac, adică Dorinel Popa şi Bicfalvi, vor deveni soluţii de rezervă. Cinci fotbalişti noi îşi fac loc în cea mai bună formulă pe care o poate trimite pe teren Levy, deci jumătate dintre jucătorii de cîmp sînt achiziţii.

Echipa-tip a Stelei pentru sezonul viitor 4-4-2

Tătăruşanu - G. Matei, Gardoş, Galamaz, Latovlevici - Tatu, Prepeliţă, Bourceanu, Cr. Tănase - Bilaşco, M. Costea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
doru5
doru5  •  02 Iulie 2011, 12:07

Of Dumnezeule!!!! Candva m-a r fi bucurat transferurile astea!!! Dar acum stiu ca doar un sigur transfer ar putea schimba lucrurile in bine la Steaua !! transferul lui gigi la Jilava!!! Sau la Colibasi!!

sirius55
sirius55  •  02 Iulie 2011, 11:22

in atac sintem praf ,restul n-arata deloc rau ,dar atacul fara om de gol...!!!!aia doi unul a ajutat Craiova sa retrogradeze ( nimeni in afara de cioban!!! nu vede nimic la el ) iar celalalt da 10 goluri pe campionat !!!

redsef2005
redsef2005  •  02 Iulie 2011, 11:25

Pai echipa asta e mai slaba ca aia din sezonul trecut!!! Cu Matei pe dreapta, cu Galamaz (!) in locul lui Geraldo, cu Prepelita in locul lui Dica, cu Costea si Bilasco (!!) in atac, nici loc de Cupe Europene nu prinde Steaua!! Nu ii vad zile multe lui Levy, dupa doua etape incepe ciobanul cu "astia nu joaca nimic, aduc alti jucatori, aduc antrenor..."

Vezi toate comentariile (34)
Comentează