FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Milisavljevici: “Putem juca în Liga Campionilor”

Articol de - Publicat miercuri, 21 aprilie 2010 00:00

Nemanja Milisavljevici, unul dintre remarcaţii Vasluiului în ultimele jocuri, susţine că "galben-verzii" pot termina campionatul pe locul doi, însă păstrează şanse şi la titlu. Nemanja Milisavljevic nu-şi explică eşecul cu Universitatea Craiova (scor 0-1), meci pe care Vasluiul l-a controlat în totalitate.

“Nu înţeleg cum am putut pierde acest joc! Noi am avut patru-cinci ocazii clare de gol, pe cănd ei dintr-o singură acţiune la poartă, din care ne-au învins. Îsta e fotbalul! Dacă nu eşti atent, pierzi totul”, a spus Milisavljevici

Mijlocaşul sîrb susţine că fotbaliştii galben-verzi au trecut cu bine peste această înfrîngere şi sînt pregătiţi să cîştige partida cu Internaţional Curtea de Argeş. “Am trecut cu bine. Sîntem pregătiţi să facem un meci bun la Piteşti şi să obţinem toate punctele puse în joc”.

Milisavljevici consideră că FC Vaslui păstrează şanse la titlu, însă cel mai realizabil este clasarea la final de campionat pe locul doi. “Atît timp cît mai sînt şanse la titlu nu ne vom da bătuţi. Putem juca în Liga Campionilor şi de pe locul doi. Sîntem doar la trei puncte de acest obiectiv. Pentru titlu, nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Cred că meciul cu CFR Cluj este decisiv. În funcţie de rezultatul acestei partide, vom şti ce ne mai poate rezerva viitorul”, a încheiat Milisavljevici.    

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  21 Aprilie 2010, 20:45

BRAVO LACATUS decite ori perde steaua de atitea ori perde si VASLUI se vede ca esti stelist de a nostro nu lasi vaslui sa duca in fata

 •  21 Aprilie 2010, 19:06

ungure i-a baga tati un ceardas,hytza hytza.te-ai calmat,acum da-ti doua capuri de tastatura.BRAVO MILI,SA FIE ASA CUM SPUI TU,DAR MAI MULTA DARUINTA PE TEREN NU AR STRICA.FORZA GALBEN VERZII.

 •  21 Aprilie 2010, 18:40

puteti juca in Liga Campionilor Satelor din Vaslui.pa,pa..........

Vezi toate comentariile (4)
Comentează