FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Milos Pavlovici revine după 6 luni

Mijlocaşul sîrb revine după o jumătate de an de absenţă
Mijlocaşul sîrb revine după o jumătate de an de absenţă

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 martie 2011 18:22

Sîrbul Milos Pavlovici a revenit în pregătiri sub comanda lui Viorel Hizo, după şase luni de absenţă. Mijlocaşul galben-verzilor a suferit vara trecută o ruptură de ligamente şi a fost nevoit să stea departe de gazon aproape şase luni, după operaţia suferită în Italia.


Fotbalistul a efectuat deja primele antrenamente sub comanda lui Hizo şi speră să poată evolua în scurt timp în meciurile oficiale. "E un jucător important. Trebuie să pună umărul la îndeplinirea obiectivului. L-am aşteptat, a venit, iar acum trebuie să facem treabă împreună", a spus căpitanul Vasluiului, Gabriel Cînu.

Cel mai bucuros de revenirea lui Pavlovici este Viorel Hizo, care îl consideră o soluţie pentru mijlocul echipei sale. "Sînt bucuros că a revenit şi Milos Pavlovici pentru că mai am o soluţie. Pe postul lui nu prea aveam soluţii", a mărturisit Hizo.

Ultimul joc oficial bifat de Pavlovici datează din luna septembrie a anului trecut, cînd FC Vaslui a cîştigat pe teren propriu partida cu Oţelul Galaţi, scor 4-0, meci contînd pentru etapa a 7-a a Ligii I.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează