FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mingea e în terenul lui Flavius » Ce trebuie să facă Stoican pentru a rămîne şi din vară la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 26 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 20:27

Al doilea mandat al lui Flavius Stoican în Ştefan cel Mare n-a început prea fericit. Nici pentru antrenor, nici pentru echipă.
Dinamo a bifat o victorie şi două înfrîngeri sub comanda tehnicianului de 38 de ani, suporterii au cerut demisia lui Stoican, însă conducerea nu a luat în calcul varianta, cu toate că s-a vorbit despre angajarea unui director tehnic, ca "ajutor" pentru Flavius. I s-a acordat încredere antrenorului, din partea lui Ionuţ Negoiţă, însă şefii se gîndesc şi la ceea ce va fi din vară încolo.

Stoican mai are contract încă un an, conform actelor semnate în urmă cu trei săptămîni, dar totul depinde de cum se va încheia returul. Echipa e pe locul 6, se estimează o nouă rebranduire la vară, la nivelul lotului, au existat conducători ce-au luat în calcul aducerea unui nou antrenor.

Cum Dinamo are ca obiectiv acum "clasarea pe un loc cît mai sus", după ratarea Cupei Ligii, totul depinde pentru Stoican de rezultatul ce se va înregistra în Derby de România, la începutul lunii mai. Dacă Dinamo va învinge Steaua - n-a mai făcut-o din 2011, în nici o competiţie! -, atunci Flavius este văzut ca principala opţiune pentru ediţia următoare. Dacă roş-albii vor pierde, atunci se va miza pe un alt antrenor.


10 Derby-uri de România consecutive fără succes are Dinamo în faţa eternei rivale

2 remize şi două înfrîngeri are Stoican ca antrenor al "cîinilor" în confruntările cu steliştii


"Era un proiect pe un an şi jumătate. Pînă la vară, trebuia să construim o echipă competitivă, iar apoi să atacăm locurile 1-3. Dar a fost lipsă de încredere încă din amicale"
Mihai Teja, ex-antrenor Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
calinescu_
calinescu_  •  27 Martie 2015, 16:48

SA-L ADUCA PE FIRTULESCU INAPOI .....!!!! DACA SE POATE SI PE GAMAN SI PE LUNG JUNIOR, SA FIE TOTI JUCATORII SATANEI ....!!!! DINAMO NU MAI E DINAMO ....!!!! DACA ACEST ANTRENOR FARA DIPLOMA A FACUT O CONSTRUCTIE DIN CARPICI , DANIEL STANCIU NE DA LOVITURA DECISIVA .....!!!! HAOSUL E ABSOLUT ....!!!!

livyou86
livyou86  •  26 Martie 2015, 23:59
Postat de belamy pe 26 Martie 2015, 21:09

ma repet......la un bordel, cand "afacerile" nu merg....se schimba cwrvele, nu paturile....

Ca bine ai zis!!!

belamy
belamy  •  26 Martie 2015, 21:09

ma repet......la un bordel, cand "afacerile" nu merg....se schimba cwrvele, nu paturile....

Vezi toate comentariile (33)
Comentează