FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mingea e la Ando » Săptămîna viitoare decide dacă mai rămîne sau nu la Dinamo

Ioan Andone
Ioan Andone

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 27 mai 2011 18:48

Antrenorul Ioan Andone a discutat azi cu preşedintele Nicolae Badea, iar după mai bine de 3 ore în care au vorbit despre evoluţia din acest sezon a "cîinilor", tehnicianul a decis să continue pentru moment pe banca tehnică.


Şefii lui Dinamo vor ca tehnicianul să mai rămînă pentru încă un sezon pentru a construi echipa. Ando i-a anunţat pe cei din conducere care sînt pretenţiile sale în privinţa fotbaliştilor pe care îi vrea în lot.

Andone a plecat în vacanţă şi va mai avea o discuţie peste cîteva zile cu şefii lui Dinamo, atunci cînd va anunţa dacă rămîne "principal" şi pentru viitorul campionat.

"Mi s-a oferit posibilitatea să antrenez şi la anul pe Dinamo, o să ofer un răspuns concret cît de curînd. O să vedem ce va fi", a spus Andone pentru GSP.RO.

Decizia tehnicianul este condiţionată de un posibil angajament la o altă echipă, deoarece Andone aşteaptă în aceste zile cconfirmări în privinţa unor oferte din străinătate.

"Cîinii" au programat un singur turneu de pregătire în această vară, în Austria. Fotbaliştii din Groapă se vor pregăti la Săftica timp de două săptămîni, pînă pe 24 iunie, urmînd ca o zi mai tîrziu să plece în stagiul din străinătate.

Vezi AICI programul roş-albilor din această vară!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
aldo_m
aldo_m  •  28 Mai 2011, 09:14

cel mai SLAB antrenor din istoria lui dinamo - n-a promovat nici un tanar ,la el daca un jucator e bun pe stanga ,ando al muta pe dreapta si gata se darama tot ,la andone daca un fundas gafeaza meci de meci E TITULAR PE VIATA ,atunci cum se face CONCURENTA PE POSTURI DACA RESPECTIVUL E TITULAR ,la ando daca un jucator e bun intr-un meci IN URMATORUL E REZERVA SA N-AIBA CONSTANTA - de aceea andone TREBUIE DUS LA UN CONTROL MEDICAL URGENT ,URGENT ,ARE NEVOIE DE TOMOGRAFIE SA-I SCOATA TOT AERUL PE CARE-L ARE IN CAP -O TREPANATIE CA ARE CAPUL PLIN DE PUROI ,acest fost jucator ca antrenor NU POATE FI NUMIT - a distrus SPIRITUL DINAMOVIST

aldo_m
aldo_m  •  27 Mai 2011, 23:49

domnule BADEA daca mai ramane andone ,acest club ramane FARA SPECTATORI ,FARA SPERANTE - n-a promovat tinerii , la andone un jucator care gafeaza meci de meci e TITULAR , daca un jucator da randament pe dreapta ando al muta pe stanga si gata l-a terminat ,nu stie sa alcatuiasca echipa la cfr cluj a jucat FARA INCHIZATOR de parca vroia sa le dea meciul NUMELE DE ANTRENOR TREBUIE STRES DIN DREPTUL LUI ANDONE ,al respect pe fostul mare jucator andone dar andone antrenorul n-are nici o treaba cu aceasta MESERIE

daniel.d
daniel.d  •  27 Mai 2011, 22:25

Ando trebuie sa ramai la dinamo.problema este ca trebuie sa le ceri conducatorilor sa iti aduca jucatori in aparare,pt ca MOTI este total depasit de ce inseamna fotbal

Vezi toate comentariile (19)
Comentează