FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVIŞTII.RO

Miranda-show

Articol de - Publicat duminica, 12 octombrie 2008 00:00

Osvaldo Miranda a evoluat foarte bine ieri la echipa a doua, sub privirile colegilor de la prima echipă, ale preşedintelui Nicolae Badea şi ale secundului Jean Vlădoiu. Argentinianul de 24 de ani a creat cîteva faze periculoase, a dat un gol, a scos un penalty şi speră să fie luat în calcule pentru meciul de Cupă cu FCM Tîrgu Mureş de marţi, mai ales că săptămîna aceasta Rednic l-a chemat la prima echipă după accidentarea lui Marius Niculae.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
 •  12 Octombrie 2008, 17:40

Degeaba joca Miranda meci de meci bine.Rednic il vede fotbalist pe Bratu care poate ca ar fi fost fotbalist daca meciul de fotbal s-ar fi jucat pe o pista de atletism!!!Ca in afara de viteza,se loveste mingea de el ca de gard.Cel mai comic e cand joaca Bratu in meciuri unde echipa adversa se apara aglomerat.Acolo se vede cat de mult"stie" cu mingea!!!Asta e.Dn pacate lumea il apreciaza ca da goluri din 3 metri si din penalty.Insa nu il vede cate faze strica pana sa dea un gol.

 •  12 Octombrie 2008, 15:11

Bafta, Osvaldo ! Sunt convins ca ai multe de aratat... Imi aduci aminte de Camataru

Vezi toate comentariile (2)
Comentează